lauantai 16. helmikuuta 2013

Tavotteita (Katja)

Syitä tähän mun elämäntapamuutokseen on lukemattomia. Mä haaveilen ensimmäistä kertaa elämässäni aidosti kauniista vartalosta, isosta pepusta, hyvästä olotilasta ja ennen kaikkea siitä, että jaksaisin paremmin duunailla lasten kanssa. Näiden asennemuutosten myötä mä olen myös huomannut että mulla on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa siihen miten mun lapset suhtautuu liikuntaan ja ruokaan. 
Mutta nyt niihin pinnallisimpiin ajatuksiin :) Mä en haaveile mistään rautaisesta fitness vartalosta. En hirveästi pidä lihaksikkaista naisvartaloista, ja en sellaista itselleni haluaisi. Osittain varmaan siksi että tiedän että sellainen vaatii tuhansia tunteja salilla, ja sellainen fitness elämäntapa ei kyllä olisi mua varten. Sen sijaan mä haaveilen naisellisesta, pyöreistä mutta timmeistä muodoista. Mä kuolaan ehdottomasti Kim Kardashian tyyppistä vartaloa, ja sillä naisella on kyllä niin upea perse että oksat pois :) 
Yksi iso motivaattori on myös se että mun mies on aivan todella julmassa kunnossa. Hän ei ikinä ole siis valittanut mun vartalostani tai vihjaillut mitään muuta kuin rakastavansa, mutta kyllähän se on vähän noloa olla tällänen epämääräinen kasa, kun toinen omaa oikeasti hyvän kropan. Siksi mä päätin myös ryhtyä tähän projektiin, koska haluan olla myös hyvännäköinen.

Tässä siis mulle hieman tavoitetta. Ja ei, en usko että tämä vartalo tulee vain syömällä oikein ja parilla lenkillä, vaan tiedän että kyllähän tälläinen vartalo vaatii aivan tajuttomasti työtä! Saa nähdä missä me ollaan vuoden/parin päästä. Haaveet pitää vain uskaltaa sanoa ääneen, ja siten niistä tulee totta!

Yksi asia jota mä myös odotan innolla on se että rupeisin rakastamaan urheilua. Joka tuutista (hyvällä tavalla) toitotetaan sitä miten urheilusta tulee hyvä fiilis, ja mä en malta odottaa että tuo sportti-kärpänen puree myös muhun, ja että haluan tehdä kaikkea vain siksi että se tuntuu hyvältä. Nythän mä treenaan vain sen takia että tiedän sen olevan hyväksi. Ehkä jokupäivä :) 

2 kommenttia:

  1. "Epämääräinen kasa" - repesin!!!! :D No onneks sä et nyt kuitenkaan ole sellainen. ;)

    VastaaPoista
  2. Hahhaaaa...joo toi 'kasa' sai mut kans nauramaan:) Ihanaa että sä oot aloittanut tällasen rempan, vieläpä kivan sellaisen!

    VastaaPoista