sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lazy Sunday (Jasmin)

Huomenna saa laiskottelu loppua! Mä meen takas yliopistolle. Peukku! Tosin mä en pysty vielä itse pukemaan päälle, joten oon vielä toisten armoilla... Muru kuskaa mua kykynsä mukaan. Viikon päästä mä aion sit ruveta kävelemään, kunhan nyt vähän enemmän saan energiaa -itseasiassa mun ei tarvi kävellä kuin pari päivää ja sit saan olla ilman käsitukea niin meinaan kokeilla pyöräilemistä. Ihanaa ajatella edes sitä hyötyliikuntaa. Alkaa seinät kaatua päälle, kun ei itse pysty lähtemään asunnosta minnekkään. :/ 

Tänään oon ollut ekaa kertaa yksin vähän kauemmin, kun en saanut kaveria pitämään seuraa sillä välin kuin muru oli töissä. Meni ihan ok, nyt kun pääsen vessaankin ilman apuja. Mä oon lähinnä makoillu sohvalla ja katsonut (edelleen) niitä hömppäsarjoja Netflixistä. En valita, on ollut ihan jees "olla vaan", mutta onneksi pääsee kouluun huomenna!


Tänään oon pysynyt ruodussa ja syönyt hyvin. En aio potea huonoa omaatuntoa eilisestä -ruoka oli hyvää ja seura sitäkin parempaa! :) Näitä herkuttelupäivät ei siis todellakaan ole jokapäiväisiä, kuten olette varmaan blogista huomanneet, mutta ne ovat tarpeellisia. Eli kuten olen monta kertaa aikaisemminkin täällä sanonut -tarkoitus ei ole olla dieetillä vaan oppia pikkuhiljaa syömään oikein, hyvin ja terveellisesti. Silloin tällöin saa nauttia, kunhan sen tekee kohtuudella!

Mun kroppa on muuten ihan sekaisin -en oo varma mistä se oikein johtuu. Säästän teidät yksityiskohdilta, mutta hormonit jyllää ihan väärinä päivinä. Ehkä se johtuu siitä, että kroppa yrittää kovasti parantaa itseään?

Oon myös tehnyt kiltisti kuntouttavia jumppia, vaikka ne sattuukiin niin helvetin paljon. Pakko vaan purra hammasta (ja tirauttaa pari kyyneltä siinä sivussa) ja ajatella, että näin olkapää paranee!!

1 kommentti: