Jasminin välitavoitteet ja kehitys

Kirjoitettu ke 16.1.

Mun ensimmäinen välitavoite on päästä alemmalle kymmenysluvulle, eli päästä alle 90kg. Sit seuraava tavoite on se 85kg. After that? En osaa vielä ajatella niin pitkälle. En halua haukata liian suurta palaa ja pettyä sitten karvaasti. Lähinnähän tää blogi on mulle ja Katjalle. Toki me vietämme aikaa yhdessä paljon, mutta niinä päivinä, kun ei nähdä niin tää toimii julkisena viestintävälineenä, että missä mennään. :)

Toki mä tiedän, et vaa'at heittää, mut mä luotan nyt omaan vaakaani ja sillähän mä punnitsen joka aamu itseni.

ma 7.1.   93,6 kg
ti 8.1.      93,1 kg
ke 9.1.     92,7

Sitten en ollutkaan kirjoittanut ylös mitään, kunnes muistin taas tällä viikolla aloittaa uudestaan.

ma 14.1. 91,5 kg
ti 15.1.    91,7 kg
ke 16.1.   91,4kg

Mun olkapäänleikkaus on keskiviikkona 6.2. eli tasan kolmen viikon päästä. Siinä vaiheessa haluan olla jo alle 90kg ja en usko, että se tulee hirveän vaikeata olemaan! Sittenhän se haaste alkaa. Mulla on todella matala kipukynnys, ja mä olen helposti sellainen, että jään kotiin sohvalle makaamaan, jos ottaa kipeää. Pari päivää menee varmaan siinä, et mä totuttelen elämään yksikätisenä ja kivutkin on kuulemma sitä luokkaa, et varmasti ihan jees, että olen kotona. Mut Mä olen päättänyt, et heti seuraavalla viikolla mä olen takaisin koulussa ja that's it! (palataan tähän aiheeseen leikkauksen jälkeen)
Tän kuvan on ottanut Jari Ratilainen. Ei nyt ehkä näytä sitä, mistä lähetään, mut on muuten vaan hieno! :D


Kirjoitettu 16.2.

Katsos, sopivasti tasan kuukausi mennyt viime postauksesta. Kaveri potki mua persauksille, joten aika siis päivittää. Lupasin siis myös ennen kuvia, jotka löytyy täältä ->

Ensimmäinen tavoite saavutettiin juuri ennen leikkausta; sunnuntaina 3.2. Paino oli 89,9 kg. Leikkaushan oli keskiviikkona 6.2. ja nyt on siis aloitettu kuntoutus. Katja kysyi multa, et mitä mä odotan parantumiselta eniten - sitä, että mulla ei oo enää mitään tekosyitä! Olkapään kipuilun takia spinning oli oikeestaan ainoa hikijumppa, mitä pystyin harrastamaan. Ehkä mä nyt uskaltaudun jälleen kokeilemaan body pumppia ja muita uusia tuttavuuksia salilla!

Tänä aamuna paino oli 89,1 kg. Hitaamminhan se tippuu, kun sitä liikuntaa ei tule nyt oikeestaan yhtään. Mutta pääasia, että suunta on alaspäin ja kohti seuraavaa etappia, eli 85 kg.

Kirjoitettu 16.3.

Jälleen on kuukausi kulunut viime päivityksestä. Tasan kuukausi sitten mun paino oli 89,1 kg tänä aamuna se oli 85,7 kg!!!! Jes jes jes!! Siis tää oli nyt ensimmäinen kerta, kun paino kävi 85:ssä, eli saattaa vielä sahata edestakaisin 86-85 välillä, mutta pääasia, että nyt päästiin näihin lukemiin. JES! Painoa on siis kuukaudessa tippunut 3,4 kg. Mä olen todella tyytyväinen, koska liikuntaa ei ole tullut harrastettua niin paljoa leikkauksen jälkeen.
No mites se käsi sitten? Leikkaus oli 6.2. ja kyllä se on siitä lähtenyt pikkuhiljaa paranemaan. Käden kaikki liikeradat ei ole ihan täysin palautuneet, joten voin sanoa, että ainakin toistaiseksi käsi toimii huonommin kuin ennen leikkausta. Hidasta puuhaa, täytyy sanoa... :/ En osaa vielä yhtään arvioida, koska mä pääsen palaamaan töihin. TYLSÄÄ!
Täältä voit käydä lukemassa mun motivaatiosta ja siitä kuinka mä aion itseni palkita, kun pääsen tavoitteisiin. Eli toivon mukaan pian mä saan varata itselleni parturia.. :) 

Kirjoitettu 16.4.

No niin, 16.3. paino oli 85,7 kg. Tänään aamulla se oli 85,2 kg. Wau, -500g KUUKAUDESSA? Ei mene hyvin... Oon nyt ollut kaksi viikkoa Jutan Superdieetillä ja paino on laskenut "komiat" 300g. Onhan tää nyt aika rasittavaa, kun se junnaa paikoillaan... Mutta vyötäröstä on lähtenyt pari senttiä, että jotain on varmasti tapahtunut siinä suunnassa! Että kerrankin näin, nyt jumitetaan, mutta toivottavasti seuraavan kerran voi jo kertoa suuremmasta painon pudotuksesta. :)

Kirjoitettu 16.5.

Huomenta! Kello on nyt 8:22 ja mun pitäis olla jo kovaa vauhtia menossa kohti juna-asemaa -> Miss XL kruujanais-show odottaa mua! :D Tietysti näin *virallisena* punnituspäivänä oon nukkunu ylivähän ja huonosti ja seliseliseli. Paino oli siis 81,2 kg. Eli kuukaudessa on tapahtunut muutosta tasan 4 kiloa! Hieman on parempi tulos kuin kuukausi sitten. Me so happy!! <3 Mut tosiaan, mä ymmärrän, että nyt se saattaa taas hidastua, kun pikkuhiljaa yritän taas totuttaa kroppaa laajempaan ruokavalioon. Mutta tavoitteena olis kuitenkin, kun seuraavan kerran tänne kirjoittelen, että PAINO ALKAIS SEISKALLA! HUH!

Kirjoitettu 23.6.

*kröhöm*
Niin, 16.6. mä olin lomailemassa Belgiassa vaakojen ulottumattomissa, joten painoa en saanut tänne päivitettyä... Lomalta paluun jälkeen paino oli noussut huimat 5 kiloa. Siis ihan oikeasti! No okei, onhan siinä kertyneitä nesteitä, mutta silti... Ihan plusmiinusnolla. Mä en niin päässyt siihen seiskalla alkavaan lukuun. Palataan asiaan 16.7.

5 kommenttia:

 1. Hienosti se paino vaan tippuu! Mahtavaa! Keep going!

  VastaaPoista
 2. Sun pitää päivittää tänne kans sun upee edistyminen!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo! Mut mä ajattelin päivittää tätä aina kuukauden välin eli sit 16.3. seuraavan kerran. :)

   Poista
 3. Eksyin "vahingossa" blogiinne, ihanaa asennetta ja tosi hieno tulos Jasmin! Onnittelut myös Katjalle perheenlisäyksestä! Kadehdin teitä, koska uskallatte pistää naamanne peliin, eli olette avoimesti omilla nimillä ja naamoilla :) Kirjoittelen myös omaa laihdutusaiheista blogiani, mutta en todellakaan uskalla paljastaa henkilöllisyyttäni...Tsemppiä jatkoon, tulen lueskelemaan toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentista!! :) Kiva, kun eksyit tänne! :) Mä oon vähän semmoinen laiskimus, että helposti rupean syöpöttelemään ja kuria ei ole yhtään -paitsi jos mä oon julkisesti tämän päätöksen tehny niin sit se on vähänks niin kuin pakko pitää! Tai tää on mun motivaattori -ettei meidän lukijat pettyis. ;) Tsemppiä myös sullekin projektiin.... Yhdessä kohti parempia tuloksia, eiks je? ;)

   Poista