torstai 21. helmikuuta 2013

PikaPosting (Katja)

Tänään syönyt: 

Rahkaa + marjoja
Salaattia + tonnikalapurkin + raejuustoa 70g
Ruisleipää + päälliset
Lohta + perunaa 150g + papuja 100g
Ruisleipää

Ja tuossa välissä napsin about 20g pähkinöitä. 

Mies on tulossa taas kylään, ja joudun tulikokeeseen - kuinka pystyn treenaamaan kun hän on paikalla? :) Toisaalta häneltä mä olen viime aikoina saanut tosi paljon kannustusta joten kiva jos hänkin osais mua opastaa treeneissä! Voisimme löytää yhteisen intohimon tästä urheilusta :D hehe maybe not!

Toivottavasti kaiken rakkauden keskeltä ehdin tännekin postaamaan kuulumisia viikonlopun aikana! Mutta mitään en lupaa, yleensä tämä lyhyt yhtenen aika kuluu laatuajan ja rakkauden parissa. 
Ihanaa <3

Mä myös pistin miehen lupaamaan ettei meidän tarvitse herkutella. Yleensä kun se on täällä niin menee ihan reisille nää mun kokkailut, koska mä olen luonteeltani sellanen pesän rakentaja ja miellyttäjätyyppi että haluan toisen olevan tyytyväinen - ja jotenkin se näkyy aina ruuissa. No hänen kommenttinsa oli että eihän hän ikinä ole vaatinut mitään yyber ruoka suorituksia, vaan kyseessä on mun omat paineet jotka itselleni asetan, hullu kuin olen. Nyt siis testataan että suostunko mä siihen että mies syö samaa 'paskaa' kuin mitä mä täällä syön arkena, vai herääkö mun kana emo eloon jälleen kerran? 


2 kommenttia:

  1. Mikä sun mieskuvio on?:D tyhmä kysymys, mutkun jää vähän epäselväks ja tiedän, ettei se olekaan tän blogin idea mut anyway! Onks Mio sun ihan biologisesti siis? Ja kuka hänen isä on?

    VastaaPoista
  2. Hei, ei ollu tyhmä kysymys :-)

    Eli ollaan oltu Reggien kanssa 3 vuotta naimisissa ja asuttu yhdessä yli 4v. Kuitenki 4kk sitte mä päätin että haluan pois isosta kaupungista ja lähemmäs mun omaa perhettä. Tilanne on varmasti monien mielestä absurdi ajatellen että meille tulee pian toka perheenlisäys, mutta tää järjestely on toiminu tosi hyvin meidän perheen kohdalla (ikävää lukuunottamatta).

    VastaaPoista