maanantai 18. helmikuuta 2013

Kasvispäivä (Jasmin)

Tänään olikin jo paljon parempi päivä kuin eilen. Tosin mun maraton-opiskelusta ei tullut mitään, koska koulun netti pätki niin paljon. Mun haluamaa kirjaa ei just ollut saatavilla, joten mun piti lukea sitä netistä. Hienosti pystyinkin lukemaan, kun koko ajan jumitti, eikä sivut ladannut. Niin turhauttavaa. Olin koululla melkein 7 tuntia (okei, oli mulla lounastauko siinä välissä mutta kuitenkin!!!) ja sain luettua kokonaiset 75 sivua. 
75 sivua!!!??
Kun yksistään siitä kirjasta on 221 sivua luettavaa plus ne kaksi muuta kirjaa, niin.... Mutta nekään ei ollu saatavilla. *repii hiuksia päästään* Turhauttavaa tää opiskelu, vai mitä? ;)

Siinä oli mun pieni avautuminen. Syömisistä sitten: mulla on ollut tänään kasvispäivä; lounaaksi valitsin koululla kasvis-vaihtoehdon ja päivälliseksi me tehtiin kasvislasagnea. Tänään oli siis meidän perinteinen the Walking Dead -ilta (OMG, mikä jakso!!!!!!!! Ei mulla sit muuta), mutta pizzan sijaan me tehtiin kasvislasagnea, omnom. Muru teki itse pinaattilasagne-levyjä ja itse lasagneen tuli tomaattia, sipulia, valkosipulia, punaisia linssejä, pinjan siemeniä ja juustoa. Paljon. Eli ei se mikään vegaanille sopiva ollut, mutta pirun hyvää! Kuitenkaan mä en saanut sitten tänään tarpeeksi proteiinia Kiloklubin mukaan, joten energia-pallura on punaisella. Kait ne "oikeat" kasvissyöjät osaa sitten syödä tasapainoisesti, että tulee tarpeeksi myös protskua. :D


Tänään tuli enemmän kaloreita, koska söin jälkkäriksi kokonaiset kolme suklaakovehtia. Jep, kolme konvehtia ja 150 kaloria, noin vaan!

Huomenna jatkuu opiskelu. Toivottavasti paremmalla onnella kuin eilen. :)

1 kommentti:

  1. A for Effort! (-miinus se juusto)
    Ens maanantai myös tulikoe Jannelle, osaako se tehdä terveellistä, mutta hyvää leffailtaherkkua?

    VastaaPoista