tiistai 5. helmikuuta 2013

Myslit ja muut päivitykset



Mä ajattelin tehdä tänään Musliä (oikeesti se oli sisko Jenna joka ajatteli, ja mä sit kans innostuin). Inspis lähti tuolta Ainon blogista, sekä siitä että kun ei tiedä miten noi kaupan myslit oikeesti on tehty. Mun mysliin tuli:

3,5dl Kaurahiutaleita
3,5dl Ruishiutaleita
4dl Ohraa
40g Mantelia
100g Cashew
50g Maapähkinää
1dl pellavansiemeniä
0,5dl auringonkukkasiemeniä
1dl mustia sesam siemeniä
2dl rusinoita
1,5dl kookosöljyä 
3rlk hunajaa

Hehe, voittepa vaan arvata paljonko kaloreita oli tuossa... about 4600 :) 
Kattilaan kookosöljy ja hunaja, ei kuitenkaan kiehuvaksi. Sit lisätään vaan kaikki kuivat sekaan. Koko komeus kahdelle uunipellille about vartiksi välillä sekoittaen, 175 astetta.
Ens kerralla jos teen vielä itse mysliä, niin puolitan kookosöljyn määrän (eli matikkaneroille 0,75dl), sitä oli mun mielestä hieman liikaa. Myös pähkinöitä/siemeniä voisi hieman rajoittaa, koska ne nostattaa kaloreita tosi paljon. 30g tätä super mysliä sisältää siis about 170kcal, mikä on ENEMMÄN kuin kaupan omissa - mutta tiedänpähän ainakin mitä suuhuni pistän.



Tämä päivä on muuten ollut suoraan sanottuna ihan perseestä! Heräsin aamulla vuosituhannen kurkkukipuun, ja nakkasin pari mynthonia naamaan jos vaikka kipu vähän hellittäis. Joo ei hellittänyt - koko päivänä. Otin jopa gramman särkylääkettä, kuulemma saattais auttaa, mutta eipä auttanu. En ikinä uskonut sanovani näitä sanoja, mutta eniten mua harmitti se että jouduin perumaan illan jumpan. Liikunnasta ei olis tullu yhtään mitään, kun jo avoimeen päiväkotiin kävely (kaksi korttelia) meinas tappaa mut hitaasti hengitysvaikeuksiin. Kävelin etanavauhtia ettei tuntuisi niin pirun pahalta. Nauraa mä en voi, koska kuolen näihin kipuihin, toisaalta ei kyllä hirveesti edes naurata.

Tämä päivä siis otettu iisisti, nukuin tunnin päikkärit pojan kanssa ja sillai. Huomenna vielä meinaan olla rauhassa, mutta toivon todella että torstai olisi ylösnousemuksen päivä ja mä pääsisin tekemään jotain fyysisempää. 

Ruokapuoli on pysynyt ruodussa. Här är dagens maträtter!: 

Aamupala: Rahka
Lounas: Salaatti + tonnikala + raejuusto
VP: Jälkiuunia + juusto + ohut kinkku + mini lättä
Päivällinen: Salaattia + munapiirasta tonnikalalla ja vihanneksilla + napsin mysliä tehdessä pähkinöitä about 20g
Iltapala: Jälkiuunia + pälägg + 20g suklaata. 



Huomenna me pidämme Mion kanssa Jasminille peukkuja ja lähetämme lämpimiä ajatuksia leikkausaliin <3 pus pus

ps. törmäsin yhden mamman blogikirjoitukseen, ja osu ja uppos! tässä linkki: http://primebody.blogspot.fi/2013/02/laihdutus-vs-lifestyle.html

1 kommentti: