maanantai 11. helmikuuta 2013

Mondays are back (Jasmin)

Maanantai-illat on meidän perheessä pyhitetty the Walking Deadille. Ohjelma on siis palannut tauolta. Meillä oli viime vuonna tapana ystäväpariskunnan kanssa järjestää pizza-ilta maanantaisin tämän kunniaksi ja perinne jatkui tänään. :) Muru tekee itse pizza-pohjan ja siihen tuli tänään ruisjauhoa, pizzajauhoa ja spelttiä -oli oikein maukasta. Me tehtiin kaksi pizzaa, josta jätin sen pepperoni-pekoni-tonnikalan maistamatta.


Tähän pizzaan tuli ilmakuivattua kinkkua, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa (ja paljon valkosipulia!). Noh, varmasti epäterveellinen myös, mutta pointti olikin nyt siinä, että mulle riitti, että sain palan (niin no, mun "pala" on 1/4 tosta pizzasta, mutta sekin on suhteellista... Yksi pizza ei oo mikään monsterin kokoinen). Tehdään siis yleensä aina 2 eri pizzaa. Tällä kertaa en ottanut ollenkaan toista pizzaa, koska tulin täyteen tuostakin. Hyvää oli!

Viime viikko meni palluroiden kanssa hyvin -ainoastaan 1 punanen pallura (no oikeasti 4 -mutta keskiviikkoa ei lasketa, koska en päivittänyt silloin ruokailuja Kiloklubiin leikkauksen takia.) Tää viikko alkoi vähän huonommin; (SORI KATJA!!)


Oltiin siis mun vaijan 79-vee synttäreillä. (Vaija=isoisä. Hän on Karjalasta kotoisin ja siellä kuulemma isoisää kutsuttiin vaijaksi, joten senpä takia hän on meidän vaija.) Otin yhden miniskidi-palan suklaakakkua, enkä koskenutkaan laskiaispulliin tai runebergintorttuun, enkä mihinkään muuhunkaan... Mutta nyt kun kalorimäärä on pienempi, niin prosentuaalisesti se vetää herkut heti punaiselle, koska yksi pala suklaakakkua on iso osa mun päivän kalorimäärää. Senpä takia myös rasvat on punaisella, koska nyt on liikaa tyydyttämättömiä rasvoja. :/ Mä yritän kovasti olla tuntematta huonoa omaatuntoa, mutta kyllä mulla vähän on. Onneks tää ei kaada mun viikkoa tai ylipäätään dieettiä elämäntapamuutosta. Ystävänpäivänä pitää taas katsoa mitä suuhunsa laittaa. Mennään siis tämän illan ystäväpariskunnan kanssa tuplatreffeille - raukka murua, kun yritti pitää salaisuutena illan ravintolaa, mutta somebody else spilled the beans! (yes, I'm talking about you, John! Haha!) Lähetään pois Vaasasta, eli jotain speciaalia on luvassa. :)

Ensimmäinen koulupäivä oli rankka - onneks tänään oli vaan yksi luento, joten kevyt lasku opin tielle. Huomenna heti liki 6 tuntia putkeen kieliä ja siihen päälle vielä yhden yhdistyksen kokous. Ei auta muu kuin piristyä! 

2 kommenttia:

 1. Aaaahhh The Walking Dead! Niin hieno sarja. Kuulemma sarjakuvana se on paaaaljon parempi, mutta en ole saanut (vielä) aikaiseksi luettua, vaikka pukki toikin joululahjaksi paksun albumin. Ehkä mä vielä joskus, jossain vaiheessa.

  Onpas ihan hävyttömän hyvännäköistä pizzaa! Tietty kasvissyöjänä ite jättäisin kinkut pois, mutta silti. Oijettä. Ei mulla muuta, piti vaan päästä vouhkaamaan ja kehaisemaan! Jatka samaan malliin, tätä on mukava seurailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaikki sarjakuvat, kun tuo herra niitä keräilee. Mut Janne ei allekirjoita väitettä, että olisi sarjakuvana paljon parempi. (!) Ainaskin paaaljon brutaalimpi!

   Haha, mulle olis käynyt ihan vege-versio, mut miehet vaati sen kinkun sinne mukaan. :D Ja kiitos, Saija! Ihanaa, että oot tykännyt ja jättänyt kommenttia! :)

   Poista