lauantai 12. tammikuuta 2013

Zumba!


Jenna, tässä sulle taas hyväksi todettu terveellinen herkku! Joo kaloreita tuossa annoksessa on 550, mutta koostuu todella terveellisistä ainesosista. Tein siis broiskun rintafileestä hampurilaisen. Melkein rasvatonta, ja korkeat proteiinit. Väliin paistoin myös kanamunan ja kevyt cheddarisiivun ja mausteina ketsuppi ja sinappi. Side salad, ranskalaisten tilalle. 
Mikään kaunishan tuo annos ei sinäänsä ole, mutta oli kyllä tosi hyvä hamppari.


Tänään mä olen Zumbannut, kotona! Miettikää sitä :) latasin netistä jokunen viikko sitte zumba pätkiä jotka oli kestoltaan about 45min. Oli niin kivaa ja Miokin tykkäs tanssia. Hiki virtas ja piti suihkussa käydä tanssin jälkeen :) mikään kaunis näkyhän se ei varmaan ole ollut, mutta voin kertoa että säleverhot oli alhaalla.

Vettä on mennyt ehkä 2-2,5l tänään.

3 kommenttia:

  1. Nam.. Lättyjä! <3 Paitsi ei tainnut olla ihan maailman terveellisin päivällinen.. ;)

    VastaaPoista
  2. Hahahahha... Sälekaihtimet oli alhaalla :D mut kuulostaa hyvältä, ja kiva ku Mioki pääsee osallistumaan ja kannustamaan! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvännäkönen hamppari!!! Ja SO WHAT vaikka kaloreit on, niit tarvitaan jotta jaksaa zumbata sun muuta! Tärkeintä on just se että ne kalorit tulis hyvistä lähteistä! Tota reseptii pitää ehdottomasti koklata heti ku tullaan kotiin!

    VastaaPoista