maanantai 28. tammikuuta 2013

Dagens 28.1.2013

  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
(Tulin siis taas vaffailemaan et miten mun pallot on vihreitä)

  Ja sitten sillä ylepeilen, kun uinnin jälkeen sain vielä hieman 'egen tid' ilman poitsua ja menin Lidliin ruoka ostoksille kauheassa nälässä ja kassoilla ne suklaapatukat huusi mua nimeltään! Ne siis kutsui mua luokseen, mutta ei, mähän en pentele luovuta! Ostin soodaveden herkunhimoon ja karjalanpiirakan pahimpaan nälkään. Tunne oli mitä paras kun lähdin kaupasta. Tätä ei olis tapahtunut 4kk sitten. Mä olisin ostanu 4 suklaapatukkaa ja syöny niistä kaksi automatkalla kotiin, ja loput illalla telkun ääressä. Saa nähdä kestääkö kantti jatkossa, mutta en murhedi sitä nyt. Yksi houkutus kerrallaan!


 Me olemme illan tehneet seuraavan päivän/päivien eväitä Mion kanssa. Helpottaa suunnattomasti arki-aamuja kun on valmiiksi ajateltuna/pakattuna että mitä aamupalaa/lounasta syödään seuraavana päivänä. Me käydään avoimessa päiväkodissa, ja tämä on nyt hyvä tapa mulle. Ei tule syötyä paskaa, kun eväät on tehty täydellä vatsalla edellisenä iltana ;)

Ostin myös vähän enemmän kanan rintaa ja paketoin ne yksittäisiin pusseihin helpottaakseen ruuanlaittoa tulevaisuudessa. Mio myös punnitsi kanat ja sitten pakkaseen! 


Ja sitten päivän aterioihin. 
Aamupala: Ruispuuro + Raejuusto (vaatii totuttelua)
Lounas: Salaattia + tulisia katkarapuja + simpukoita
Ennen vesijumppaa: Näkkäriä
Vesijumpan jälkeen: Appelsiinia + Karjalan piirakka
Dinneri: Woc vihanneksia ja kalaa + turkkilaista jugurttia + jälkkäriksi banaani
Iltapala: Ruisleipää + Teetä + 40g pähkinöitä (Jotka muuten paistan pannulla vähän ruskeiksi ja lisään tilkan suolavettä päälle)


 Ei mul muuta. Kiitti moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti