lauantai 12. tammikuuta 2013

Ainon spinning

Mun lempi hikijumppa on spinning. Mikään ei oo niin parasta kuin piiskuriohjaaja ja hyvä musiikki! Silloin lähtee kyllä läski liikkeelle! Mä käyn Keskustan Lady Linella ja lempparitunti on Ainon spinning. Aino on semmoinenkin piiskuri, että kukaan ei uskalla ottaa tehoja pois pyörästä, kun hän kieltää sen. Tämän hetkisen ohjelman finaalibiisinä on Pendulumin Watercolour. Se on yks mun lempibiiseistä ja voin sanoa, et tuon biisin aikana mä vedän aina maksimitehot. Meinaa joskus pukli lentää -paino siis sanalla meinaa. :) Silloin tietää tehneensä töitä! Tykkään käydä myös toisten ohjaajien tunneilla, mutta musta tuntuu, et muiden tunneilla mä lepsuilen helposti. Ainon tunneilla tiedän, että oon tehnyt parhaani. Mä en myöskään palaa tietyn ohjaajan tunneille, jos hän ei soita mun tyyppistä musiikkia. Musiikista lähtee mun liikunnan ja tekemisen ilo, ja siksi se on tärkeä elementti tunnilla. 

Tänään mulla kävi vähän huono säkä. Leidarilla oli avoimet ovet ja aamun spinu oli täpötäynnä. Ainon tunnit on muutenkin tosi suosittuja, mutta tänään ei ollut yhtään vapaata pyörää jäljellä. Mä tykkään olla eturivissä; tunnen silloin olevani ohjaajan valvovan silmän alla, enkä voi siis laiskotella. Tänäänkin mua "onnisti" ja sain viimeisen pyörän eturivistä, mutta se ei ollutkaan ihan kunnossa. Vastusta sai laittaa ihan tappiin asti, eikä se siltikään ollut kovin raskaalla. No, yritin kompensoida sitä sitten polkemalla nopeammalla temmolla kuin yleensä. Tunnin alussa vähän pelotti, että meneekö tunti liian kevyesti. Loppujen lopuksi hikeä pukkas ja finaalin jälkeen olin kyllä kaikkeni antanut! Että loppu hyvin kaikki hyvin. Spinun jälkeen tein vielä jumppaliikkeet, jotka oon saanut fysioterapeutilta. Mun pitää tehdä niitä joka päivä, että olkapää parantuisi sitten paremmin ja nopeammin operaation jälkeen. Sit suihkuun ja saunaan ja hyvä olo on taattu! 

Lauantaisin on ainoa päivä, kun mä en syö aamiaista. Mä en oo mitenkään aamuheräilijä ja nousenkin vasta 45 minuuttia ennen Ainon tunnin alkua. (Tunti alkaa siis klo 10:15.) Siinä ehdin hyvin herätä, käydä vessassa ja pestä hampaat yms. ja lähteä salille. Sitten salin jälkeen tuun kotiin ja syön terveellisen ja tuhdimman lounaan. Kait mä voisin kutsua sitä sit brunssiksi. 

Syömiset meni tänään mielestäni hyvin. 


Tosin vähän oli heikohko olo, kun tulin kaupungilta kotiin tänään. Lounaan brunssin jälkeen lähdin siis kaupungille kavereita moikkaamaan. Kiertelin kaupoissa ja kävin moikkaamassa myös murua töissä. Samalla sain luettua viikonlopun lehdet. Olin nähtävästi päästänyt verensokerin liian alhaalle. Pitäisi oppia pitämään jotain hedelmää tai jotain terveellistä välipalaa laukussa niin ei pääsisi käymään näin. Silloinhan tulee helposti mielihaluja ostaa jotain helppoa ja nopeaa, kuten suklaapatukka. En siis ostanut, jos sitä mietit. ;) Vettä on mennyt varmaan lähemmäksi neljä litraa. Mutta mä olen ymmärtänyt, että silloin, kun tekee rankan hikijumpan niin pitää juoda enemmän. Am I right?

Hauskaa viikonloppua kaikille! <3
2 kommenttia:

  1. Mä oon ajatellu että jos on spinning tunnilla tai jossai muussa aeroobisella tunnilla, pitää vettä juoda se ylimääränen litra, joten hyvä tuo 4l on! Jasmin, mä tuun kohta takas Suomeen, sit käydää yhes spinningis!!! :) mut joudut kyl varmaa ruoskimaan mua vähän.. Vähä pelottaa vuoden tauon jälkee hypätä pyörän kyytiin :/ niin ja yks asia vielä, sanoinko jo että on aivan huippu blogi! :) hyvä tytöt! :)

    VastaaPoista
  2. Koska sä Tanja tuut takaisin Suomeen? Mulla on heti helmikuun alussa se leikkaus, joten en enää käy salilla helmikuusta -> paranemiseen.. :(

    VastaaPoista