tiistai 29. tammikuuta 2013

Torta Della Nonna (Jasmin)

Eilen mä kerroin siitä murun ihmekakusta, jota se leipoi niin hartaasti käyttäen keltuaisia... :) Tässä lopputulos; Torta Della Nonna -> ja yhdessä palassa arviolta noin 600 kaloria! Mähän maistoin ihan miniskidipalan ja kyllä se olikin syntisen hyvää... Ei kyllä tehnyt mieli Teki kyllä mieli ottaa lisää, mutta onneksi maalaisjärki sanoi toista.. Toistin itselleni kuinka monta kaloria siinä on. :)Meillä oli siis ystäväpariskunta syömässä tänään. Muru teki uunissa possua ja mä halusin bataattilohkoja. Idean mä sain Ainon blogista ja vielä kun Katja puhui sen tekemistä bataattiranskiksista niin kyllä rupes tekemään mieli. Bataattilohkot onnistuivat mun mielestä vallan mainiosti. Teen kyllä varmasti niitä uudestaankin. :)

Tänään Katja saa olla musta ylpeä, kaikki pallurat vihreällä!
Kaloreita tuli nyt tänään taas vähän enemmän, mutta ollaan silti ihan hyvällä mallilla mun mielestä. Liikuntaa tuli tänään pyöräilymatkan verran yliopistolle ja takaisin.


Huomenna jatkuu kokkauskurssi. Saas nähdä, mitä me sitten teemme. Palaillaan! :)

2 kommenttia:

 1. No aijjaa, vähänkö ihanan näköinen kakku. Nam! Terkkuja Jannelle!

  Mun blogissa on neidoille tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerron!! <3

   Oon vähän blogi-noviisi, kun mä en tiennyt mikä tunnustus on... Ennen kuin kävin katsomassa sun blogin. Siis wau, KIITOS!!!!!!!!! <3

   Poista