torstai 10. tammikuuta 2013

Torstai on pannaripäivä!Mun viikko on alkanut mielestäni aika mukavasti. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun söin herkkuja koko viikkona. Muru oli tehnyt pannaria. <3 Otin pienen palan, vähän kermavaahtoa ja itsetehtyä mansikkaraparperihilloa, NAM! Enkä aio edes potea huonoa omaatuntoa siitä. Nautin jokaisesta palasta, hitaasti. Eipä tarvinut ottaa lisää. :) Kyllä silloin tällöin saa nauttia; totaalikieltäytyminen ei auta ketään. Muuten tulee kauheita repsahduksia. 

Mulla on nyt kahtena päivänä ollut nuo pallurat punaisella energian kohdalla. Yleensä se herjaa mun rasvan saannista; en kuulemma saa tarpeeksi hyviä rasvoja... No pöh, rasva kuin rasva; niissä on niin pirun paljon kaloreita! :D No jaa, itseasiassa mä tykkään tästä kirjaamisesta ja sitten noista palluroista, koska ne kertoo missä on parantamisen varaa ja missä menee hyvin; onko syönyt tarpeeksi kasviksia ja vihanneksia, mites ne proteiinit, miten rasvat ja miten herkut. Tosin tänään mä kyllä kyseenalaistin kiloklubin kalorimäärät. Syön aamupalaksi ruispuuroa (veteen keitettynä) ja kiloklubin kalorimäärän mukaan 2dl annos olisi 67kaloria. Mutta puuroboxin mukaan jo yhessä desissä hiutaleita on 120-135 kaloria. (niin, ota siitä nyt sitten selvää.. Sama puuro, sama merkki, 15 kalorin ero?!)


Niin, että miten n. 135 kalorista tulee yhtäkkiä 67 kaloria? Blondi ei ymmärrä. Mutta mä olen kelannut tän asian näin, että noi Kiloklubin antamat kalorimäärät ovat suuntaa antavia. Silti se on mun mielestä hyödyllinen työkalu, kun yrittää opetella miettimään, että mitä kaikkea sitä laittakaan suusta alas. :)
Mutta nyt mun personal trainer, a.k.a. mun muru käskyttää tossa vieressä. Oon luvannut tehdä joka ilta vatsarutistuksia. Eilen jaksoin 135. Kuinkakohan monta menee tänään?

4 kommenttia:

 1. Ooh vähän hyvä että Janne on tollanen piiskuri! Pisteet sille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä muuta sano! :D Se on tosi hyvä siinä!

   Poista
 2. Katja, jos jasmin tekee rutistuksia, nii sä voisit tehä joka ilta vaikka 20 punnerrusta! Jos ei pysty maassa tekeen, niin vaikka sohvan käsinojaa vasten! Siitä sulle haaste tehtävä! ;) ihan mahtava blogi! Voisitte tekstin alkuun molemmat kirjottaa nimenne, niin tietää kula kirjottaa milloinki! Tai sit mä oon vaan niin uuno etten oo nähny jos siel jossai joku nimi on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä lopussa lukee aina kumpi on kirjoittanut. :)

   Poista