keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuvia ja fiiliksiä

No niin, tästä se nyt lähtee.. Mun blogi-neitsyys on mennyt!

Tosiaan, painoa tässä pitäisi pudottaa se about 24kg. Ei tuu olemaan helppoa; se tulee vaatimaan hikeä, kyyneleitä ja verta... Repsahduksia tulee taatusti tapahtumaan, mutta sitten vaan jatketaan eikä masennuta!

Mä ajattelin aloittaa kuvilla; minä tosi painavana ja minä laihempana. Ettei totuus pääsisi unohtumaan.

Mä päätin tehdä tästä rempasta julkisen sen takia, että mä tarvitsen tukea, ja paljon. Muuten mun motivaatio ei pysy, joten pliis, tsempatkaa ja kommentoikaa! :)


Tässä kuvassa mä olen lihava. Tässä vaaka näytti reippaasti yli 100kg. Ja kyllä, tuo on Mini-Me Austin Powers -leffoista. :) Tää kuva on otettu yliopistolla, syksyllä 2008. Opiskelin siis Kentin yliopistossa, Englannissa. Valmistuin kandiksi pääaineena Amerikan historia heinäkuussa 2009.


 Tässäkin hieman uhkeampana... :) 2009 syksyllä.

Tästä kuvasta mä tykkään. :) Otettu kaverin häissä heinäkuussa 2011. Painoin silloin 84kg. Ettei totuus pääsisi unohtumaan!

 Tässä kuvassa mä olen tuore Missi. :) Toukokuu 2012

Että jos nyt vaikka lähdettäis siitä, et ensimmäinen etappi on päästä alle 90kg. Sitten 85kg... Pikkuhiljaa.. :)

EDIT: Niin siis, jos mä en ole vielä mainostanut, niin kiloklubi.fi-sivustolle mä merkkaan päivittäin mitä mä syön ja miten mä liikun oppiakseni laskemaan kaloreita ja annoskokoja. Himassa mulla on apuna keittiövaaka. Voit olla varma, että mä tsekkaan jokaisen juustoviipaleenkin painon. :D

6 kommenttia:

 1. Uskon että onnistutte!!! Pikkuhiljaa ja keskittymällä tekemään itelle mieluisia asioita (liikunta, ruoka) niin jaksaa jatkaa elämän loppuun asti! Onnee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Kiva, kun sä tsemppaat meitä eteenpäin!

   Poista
 2. Go girl!! Mä niin tsemppaan teitä molempia samalla ku koitan ruoskia itteeni terveellisempään elämään! :)

  VastaaPoista
 3. Mä liityin saman tien lukijaksi tänään kun bongasin Facebookista laittamasi linkin tänne. Kannatan ihan täysillä tämmösiä juttuja, julkisesti bloggaaminen on tosi motivoivaa ja antoisaa parhaimmillaan vaikka tokihan niitä vihaajia löytyy ja anonyymit tulevat mussuttamaan jotain epämääräistä, mutta sellaiset pitää vain jättää omaan arvoonsa. Kuitenkin musta on superhienoa että olet lähtenyt tällaiseen juttuun ja hei; mustakin sais (kävely)lenkkiseuraa jos joskus sellainen tarve sattuis tulemaan.

  Ja voi että sä olet kyllä niin superkaunis nainen, Jasmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Ehdottomasti pitää joskus ottaa tarjous vastaan ja lähteä kävelemään. :) Ihanaa, kun on tsemppaajia! Kiitos!

   Poista