keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Toka päivä


Oih tätä kalorilaskemisen ihanuutta! Ja en edes ole sarkastinen, vaan tää on mun uusi lempiharrastus. Ihana miettiä et mitä söis seuraavaks, että kaikki olis balanssissa toistensa kanssa. 

Mun balanssit heilautti pallukan punaiseen, sillä bamsen päätti tehdä lättyjä - ja mä en todellakaan voinut kieltäytyä. Mutta söin kohtuudella - ennen kaikkea!

Tänään me oltiin Jennin kanssa sport gymillä. Musta on tullu ihan mummo! Eka puntti treeni yli kahteen vuoteen, voit kuvitella millä painoilla mä tein. Huomenna mä varmaan makaan halvaantuneena sängyssä kun on paikat kipeinä. 
Tarkoituksena oli mennä spinningiin, mutta tuli vähän sellanen fiilis ettei se ole se paras treenimuoto rv30, ja oikeassa olin! Pyöräilin lämmittelyksi 10min ja lopuksi 10min ja se riitti kyl ihan hyvin mun pallomahalle! Rupes heti pistelemään ja supistelemaan. 

Tein kädet ja jalat. Vatsaa ja selkää mä en nyt loppuraskaudesta enää aloita treenaamaan, selkä kun on aiheuttanu niin paljon vaivaa nyt. Liitoskipuja ja sellasta. Raskauden jälkeen mulla on loppuelämä aika saada nuo makkarat kuriin.

Olis hyvä saada joku pro katsomaan et miten mä treenaan. Tuntuu että teen kaiken ihan väärin ja liian lepsusti. Olen laiskamato, se on fakta, ja menen aina sieltä mistä aita on matalin. 


2 kommenttia:

  1. Mun suositus liikunnalla kulutetuksi energiaksi viikossa on 1500. Miten meillä on noin eri?

    VastaaPoista
  2. Katja, mä voin tulla opettaa sulle tekniikkaa! :) ihana blogi, oon niin tärinäs ku saan taas uuden blogin mun blogilukulistalle! Hyvä tytöt! :)

    VastaaPoista