sunnuntai 27. tammikuuta 2013

27.01.2013

Tässä tulee tämän päivän ja viikon yhteenveto!

 

Kuvassa siis vain tämän päivän syömiset. 

Aamupala: Ruispuuroa
Lounas: Pinaattimunakas + Pinaattisalaatti
Välipala ennen lenkkiä: Kahvi + 0,5myslipatukka + ruisleipä viipale
Lenkki
Välipala lenkin jälkeen: Viinirypäleitä 15kpl
Päivällinen: Bataattia 120g + Broilerin file 100g + salaattia
Iltapala: ruisleipää + 35g pähkinöitä
Herkku:Haribo karkki 80g

Kaloreita:  1794

Musta tuntuu että mä syön kokoajan. Siis hyvällä tavalla. On hyvä olo kokoajan, ei ehdi sudennälkä yllättämään ja kuitenkin tunnistaa sen nälän tunteen, kun on tarpeeksi aikaa kulunut edellisestä ateriasta. Tänään on tullut syötyä taas terveellisesti, ainakin 95 prosenttisesti! Ja niinkuin suositus kuuluu: 80% ruokavaliosta pitää olla kunnossa, silloin lopulla 20% ei ole niin paljon merkitystä painonpudotuksen kannalta, tai ihan terveenä pysymisen kannalta. Kiloklubin pallukoiden suhteen tämä tarkoittaa sitä että keltaisia ja punaisia palloja saisi olla 5-10 viikossa. Mulla niitä oli tällä viikolla 4. Se mikä mun pallukoissa on huonoa on se että ne ovat melkein aina energia pallot. Ja ne huutavat hoosiannaa sillä en saa tarpeeksi rasvaa. Ensi viikolla yritän korjata tämän ongelman.


Tällä viikolla ei ole tullut mätättyä sitä 700 kaloria karkkia yhdellä kertaa vaan jaoin syönti kerrat kahteen. Perjantaina söin vähän karkkia ja tänään vähän. Yhteensä tuli 180g mököö tälle viikolle. Ihan ok määrä mun mielestä, ja ei tullut samanlaista paskaa jälkifiilistä. Tämä tapa otetaan siis käyttöön. 

 
Lähdössä lenkille a.k.a kävelylle (vielä menee takki kiinni)

Koko viikko on muutenkin mennyt ihan hyvin. Liikuntaminuutteja on kertynyt 405min. Hyvä minä!
Mä olen ottanut nyt tavoitteeksi sen että joka päivää pitää liikkua edes vähän. Siis kunhan jotain tekee, niin se on plussaa! Pakko pysyä liikkeessä! Se on varmasti hyvä tapa. Alussa ehkä tuntuu (ei vielä) pakkopullallta, mutta siihen varmasti tottuu? Eikö?!


Nyt mun maha on niin kipee! Ollut koko illan, ja mä olen maannut kaurapussin kanssa telkun ääressä. Mitäköhän tämä on? Vähän niinkuin jopa oksettais. Outo fiilis todella. 

3 kommenttia:

 1. Moi Katja,

  Onnea odotukseen!!! Kuinka pitkällä olet ja milloin on la?

  x x x Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytrv 33menossa. La. 17.3. :-)

   Poista
  2. Löytyhän se tuolta välilehdistä kun maltto lueskella. :-) Ihanaa! Ja tsemppiä painonpudotukseen - hyvä blogi.

   Poista