sunnuntai 13. tammikuuta 2013

13.01.2013

Mä tein tänään pitkästä aikaa munakasta. Oli ihan jees, mutta kaipaan kipeästi uusia ideoita mitä siihen voisi laittaa. Nyt oli täytteenä vain tomaatti ja sipuli.


Päivälliseksi mä paistoin tonnikalaa, samalla periaatteella kuin ne tuliset katkaravut. Se salaatin päälle ja oli taas niin hyvää. Kävin myös hakemassa rae juustoa kaupasta ja tällänen salaatti kombo sopi hyvin yhteen. 


Tein myös huomiseksi valmiiksi uudenlaista salaattia, joka muuten siis ihan perus tomaatti, kurkku, paprika, oliivi - mutta jäävuoren tilalle käytin kiinankaalta. Se on yksi todella hyvä salaatti, jota tulee käytettyä ihan liian harvoin.


Huomenna mä aion tehdä ruoka jutut sillai eri tavalla että aamusta en syö tuota rahka JA leipää, vaan dumppaan leivän. Iltasin mua usein tekee mieli jotain suolaista ja silloin ruisleipä tekee kyl hyvää. Sen sijaan voisi syödä vaikka hedelmän tuon rahkan kanssa. 

Mä tapaan huomenna hyvän ystäväni Suvin pitkästä aikaa, ja tarkoituksen on mennä kävelylle. Jee! Hyvä että vapaaehtoisia lenkkikavereita löytyy :) 

Toivon myös että saisin Miolle hoitajan illalla että pääsisin J:n kanssa vesijuoksuun. Se oli aika kiva breikki arkeen viime maanantaina kun oltiin, joten nyt pitäis päästä uudelleen.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että sulla on kaikki vihreenä; go girl!!! :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja kiinankaali on niin hyvää salaatissa! Se tuo paljon vaihtelua ja tykkään sen tekstuurista. :)

    VastaaPoista