torstai 10. tammikuuta 2013

Mun päiväni

Mä olen pohtinut viime aikoina paljon tätä mun tilannettani. Mitä enemmän mä ajattelen näitä kiloja, sitä enemmän mua ärsyttää. Tänään taas tuli sellanen super masis kun yksi isä (joka käy tuolla samassa avoimessa päiväkodissa kuin mä ja Mio) ei muka ollu tajunnu että mä olen raskaana, ja me siis nähdään melkein päivittäin. Siis mitä? Eikö mun mahasta muka näe että mä olen viikolla 30 jotain? Noh, ehkä se ei vaan oo viittiny sanoa mitään, mutta aidosti yllättyneeltä se vaikutti. Harmittaa siis se, että nää läskit hämää tätä raskaus palloa. Haluisin ylpeänä sitä esitellä. 


Tänään kaloreita on mennyt hieman enemmän. 1500 ja risat. Johtuen vain ja ainoastaan huolimattomuudesta! Mä söin aamulla jugurttia ja mysliä, ja siitä pamahti heti 360 kaloria! Lounaalla olisi hyvin voinut jättää sen ruisleivän syömättä ja keskittyä enemmän salaattiin ja kalaan. Illalliseksi me syötiin sushia <3 
Sitä ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan ja nyt tein sellaista 'light' versiota. Ei majoneesia - niinkuin yleensä, täytteinä savustettu lohi, avocado ja kurkku. Kaloreita en noissa osannut laskea joten merkkasin yläkanttiin ja siitä ropsahti 450 kaloria. Toivotaan että todellisuudessa ois vähempi.

Illalla tehtiin Marian kanssa toooodella hidas lenkki joka kesti tunnin. Mun selkä on ollut niin paskana taas tänään, joten oli pakko mennä hitaasti eteenpäin. Ehkä tärkeintä on kuitenkin se että edes liikkuu? Ihana kun on kavereita jotka lähtevät ulos, koska yksin mä en lähtis, se on saletti.


Vettä mä olen juonut tunnollisesti ja se onkin ihan ok. Tuntuu heti kolmen ruhtinaalisen vedenjuontipäivän jälkeen että iho on paremmassa kunnossa kuin pitkiin aikoihin. Halpaa ihonhoitoa siis. Suosittelen!

ps. huomenna mun olisi vihdoin tarkoitus käydä hakemassa se puntari sieltä kaupasta ja ruveta sitten ottamaan joka aamu paino ylös. Näkee ainakin kehityksen silloin.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintosta seurata tätä!!!! Onneeeeeee tuhannesti!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Katja! Vaikka mä en tykkää yhtään vedestä niin oon huomannu nyt, et sitä jopa tekee mieli, kun on säännöllisesti juonu nyt pari päivää. Ja se vaaka on must. Peukku sille.

  VastaaPoista
 3. Katja, ooks jutellu neuvolan kanssa tästä dieettailusta? Onko sieltä päin tullu vinkkejä tai rajotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä yritin ottaa puheeks, mut hoitajalla oli aika kiirus. Sano vaan että saa 'laihduttaa', tai siis syödä terveellisesti, kunhan ei jätä syömättä kokonaan - ja että vauva kyllä nappaa tarvittavan energian siitä mitä mä sisälleni laitan.

   Ja siis tarkoituksenahan on syödä terveellisesti, ei mitään pihailua. Ja tän 2kk aikana mitä tätä oon duunaillu niin ei oo ollu nälkä kertaakaan. Se on ehkä tärkeintä, koska jos jää nälkä niin sit tulee syötyä paskaa.

   Poista