keskiviikko 16. tammikuuta 2013

15.01.2013

Huh, eilen ei olisi yölla tullut mieleenkään ruveta päivittelemään blogia. Tultiin Mion kanssa kotiin vasta joskus 23.30 maissa ja laitoin pojan suoraan nukkumaan, ja rupesin väsäämään itselleni tämän päivän ruokaa. 

Eli teen nyt sitten eilisen päivän ruokaraportin, ja tämän päivän raportin toivottavasti vielä tänään illalla :) 


Eilen huomasin oikeestaan ekaa kertaa sen että keho on tottunut nyt tälläseen terveelliseen ruokavalioon. Olen tullut jotenkin tietoisemmaksi siitä mitä kaikkea keho tarvitsee, ja heti kun on jotain liian vähän niin rupeaa suklaat sun muut herkut pyörimään päässä - esim juuri eilen kun rasvoja oli ilta 18.00 mennessä aivan liian vähän! 
Eli niin kauan kun saan syötyä tasapainossa kaikkea, joka on terveellistä, eikä mikään tietty jää liian vähälle niin pitäisi pystyä aika hyvin kurissa noitten herkkujen suhteen. Ainakin siis mun logiikalla. Mun ei tarvitse syödä paskaa, ellei niitä tee mieli. 

Me oltiin J:n kanssa taas eilen meidän vakkari lenkillä, ja me molemmat todettiin että tuo lenkki tuntui nyt paremmalta kuin ennen. Siis oltiin nopeampia, ja vaikka mentiinkiin hieman kovemmalla tahdilla kuin ennen, niin tahti ei silti tuntunut murhaavalta. Jee! Hyvä me! Nyt tehdään vielä pari kertaa tuo sama lenkki, joka kesti ekalla kerralla tunnin, ja nyt neljännellä kerralla vain 50 min. Sitten ruvetaan pidentämään hieman, että olisi tuo tunti reipasta kävelyä/vaunujen työntöä. Eiköhän se kunto siitä kohoa? 

Lisään tänne myös nyt uuden välilehden jossa olisi kehitys ja välitavotteita. Niitä olenkin tässä miettinyt joitakin päiviä ja nuo tavoitteet ovat varmasti tämän elämäntapamuutoksen kannalta todella tärkeitä. Pysyy motivaatio ja halu yrittää kovemmin, kun on joku porkkana jonka luokse pyrkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti