lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sori sori sori (Jasmin)

Mulla on nyt ollut pari päivää luovaa taukoa, koska olen kärsinyt kamalasta taudista nimeltä "writer's block". Ajattelin tulla seuraavan kerran kirjoittamaan, kun on oikeesti ihan asiaakin. Täällä sitä siis ollaan! :) I'm back! No jaa, en mä nyt kyllä tiedä, että onko mun jutut parantunut yhtään (todennäköisesti ei), mutta nyt tuntuu taas ihan kivalta kirjoittaa tänne.

Lupasin tuolla välitavoite ja kehitys -välilehdessä käydä päivittelemässä aina kuukauden välein juttuja ja tänään on SE päivä, joten kandee käydä sielläki tsiigailees. Viime päivityksestä mä olen ruvennut kirjoittamaan muistiin sekä ilta- että aamupainon. Se on ollut ihan toimiva mulle ja iltapainostakin pystyy päättelemään jo paljon.

Tänään mulla oli niin huippufiilis! Vaaka näytti ekaa kertaa 85-alkavaa lukua. JES!! Vaikka siis todennäköisesti tulee vielä hyppimään ylös/alas, mutta antoi taas kummasti motivaatiota. JES JES JES! Pian on 9kg tippunut tammikuusta. Hyvä minä! Saahan olla tyytyväinen, saahan? 16.2. mun aamupaino oli 89,1 kg ja tänään se oli 85,7 kg. Viime viikko meni kokonaan siinä, että se jumitti edes takas 86-87 välillä, mutta tällä viikolla alkoi taas tapahtumaan. Pian mä olen päässyt siis ensimmäiseen tavoitteeseen ja parturi-aikaa sais ruveta varailemaan. :) Katsellaan sit uudestaa viiden kilon jälkeen. :) Sitten kun vaaka näyttää about tasan 85 kg niin otan taas väliaika-kuvia siitä miltä kroppa näyttää. (Lupasin tehdä sen viiden kilon välein.) Kun mä aloitin tän projektin niin vyötärönympärys näytti 101 cm, nyt se näyttää 89 cm. Siihenkin pitää olla tosi tyytyväinen! :D Vielä pitäis saada kavennettua vyötäröä -10 cm niin oltais ihan hyvissä luvuissa. MUTTA sitten pitäis kiinnittää huomio omena-päärynä -indeksiin. Mullehan on kertynyt ihan "kiitettävästi" läskiä lantion alueelle, joten sinne sitten katse seuraavaksi. Vaikka tuon linkin takana löytyvän testin mukaan mun indeksi on 0,77, eli ihan normaali niin silti olisi kiva saada lantion aluetta pienemmäksi myös.

Huominen päivä mulla menee kokonaan joukkuevoimistelu- ja tanssikisoja juontaessa. Olen siis paikallisen liikunta- ja voimisteluseura Vaasan Vasamattarien johtokunnan sihteeri ja mun vastuulla on myös meidän näytösten sekä kisojen juontaminen. Mä tykkään sitä. Oon juontanu koulun juhlia jo lukiosta asti, joten tuttua puuhaa. Huomenna siis kisataan Wasa Cupissa, joka järjestetään jo toista kertaa. Paikalle saapuu yli 500 kisaajaa, 52 joukketta ja sitten siellä olen minä. :) Huh -mä jännitin ihan sikana viime vuonna, koska en ollut koskaan aikasemmin juontanut jumppakisoja. Ihan kunnialla mä suoriuduin, joten mut päästettiin tänä vuonna uudestaan mikin taakse. Ei ole ihan maailman helpointa, voin sanoa sen. Multa pitäis koko ajan löytyä jotain sanottavaa, jottei yleisö kyllästy kilpailusuoritusten välissä. Välillä saattaa tulla nimittäin aika isojakin taukoja, kun tuomarit antaa pisteitä ja siinä vaiheessa mä rupean sitten hauskuuttamaan yleisöä mun huonoilla vitseillä. ;) 


Huominen on pitkä päivä, mun pitää olla pelipaikalla about klo 7-21. Se on pitkä päivä ja mun pitää valmistaa eväät kunnolla jo etukäteen. Mä en nimittäin hirveästi liiku sieltä juontajan pöydän takaa minnekkään, koska koko ajan tapahtuu jotain ja mun pitää olla äänessä paljon. Että näin! Rentouttavaa viikonloppua kaikille. Mä lähden nyt käppäilemään vanhempien luokse auttamaan siskoa kesätyönhaussa ja sitten illaksi kisapaikalle valmistelemaan paikkoja kuntoon huomista varten. :)

4 kommenttia:

 1. Siis ei voi muuta sanoa kuin VAU!! IHAN ÄLYTÖNTÄ. mä en pysy mukana henkisesti tässä sun pudotuksessa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, kiitti muru! <3 :D Pian sä pääset kunnolla mukaan kans. Mä odotan sitä kovasti, että lähetään taas lenkille yhdessä parantamaan maailmaa... Syntyis jo! ;)

   Poista
 2. On se aina niin kiva kun paino putoaa :) Samaa täälläkin yritän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyllä tosi hyvä fiilis! :) Ja tsemppiä sullekin projektiin!

   Kiva kun oot käynyt lukemassa ja kommentoimassa!

   Poista