maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ruoka urakka! (Katja)

Ostin tänään lohta, broilerin rintaa ja jauhelihaa. Kaikkia kilon. Päätin tehdä kerralla isomman työn niin ei tarvitse sitten hetkeen miettiä proteiinin lähdettä. Helpottaa huomattavasti arkea kun on pakkasessa ne yksittäispakatut ruuat valmiina.
Jauhelihasta tein pihvejä jotka onnistui tosi hyvin. Mio hotki yhden pihvin suihinsa ihan maistiais merkeissä. Nam nam! Huomenna tiedossa siis jauheluhapihviä ja salaattia + raejuustoa lounaaksi.


Mä en kertakaikkiaan ole jaksanut tänään liikkua pahemmin. Ehkä huomenna? En ota paineita. Huomenna tiedossa avointa päiväkotia, neuvolaa ja sitten semi uusi tuttu lapsineen tulee illalla kylään. Tekemistä riittää ja hyvä niin. Mä varmaan muuten viettäisin päivät miettien synnytystä, kivunlievitystä ja näitä kolotuksia. Huh. Kohta mä halkeen... Nukun erittäin huonosti, en löydä kunnon asentoa ja sitten kun vihdoin saan unenpäästä niin pitää nousta ja  juosta pissalla. About 8-10 kertaa yössä. Vali vali.

Uusin intohimo on lumen syöminen. Oltiin tänään leikkipuistossa ja Mio ei niinkään välitä lumen syömisestä vaikka vähän yritinkin houkutella sitä mukaan, mutta mä söin sitten senkin puolesta
:-) Se oli vaan niin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti