torstai 7. maaliskuuta 2013

Kyllä mä niin mieleni pahoitin... (Jasmin)

...Kun vaaka näytti tänä aamuna liki kilon enemmän kuin maanantaina. Argh. Kyllä mä tiedän, että on ihan normaalia että se heittelee ja joskus jämähtää paikoilleen, mutta silti se ottaa pattiin!

Tänäänkin kaloreita tuli vähän enemmän kuin pitäisi, mutta ainaskaan en syönyt "herkkuja". Päivälliseks mä tein itselleni kaksi lohi-avokado-leipää ja hyvää kuulkaas oli! :)


Kaloreita on siis tullut hyvistä rasvoista. :)Kuitupalluraa en ihan saanut vihreälle, kun lounaalla söin porkkanaohukaisia. Mutta hyvä olo on muuten ja tyytyväinen päivän ruokailuihin. Nyt kun vielä se paino maagisesti tippuisi taas samoihin lukemiin kuin maanantaina niin mä olisin happyhappyjoyjoy.

Fysioterapioissa meni oikein hyvin. Käsi paranee hyvää vauhtia vaikka ei ihan taida olla parin viikon päästä työkunnossa. Nyt mulle annettiin tehtäväksi ruveta vahvistamaan lapaluiden lihaksia, jotta käsi toimisi vielä paremmin. Jalka-fyssari oli kans loistava. Ne harjoitteet on toiminu ja pistely ja kipuaaltoilu on todellakin vähentynyt sitten viime kerrasta. Sillä aikaa kun hän manipuloi mun alaselkää tänään niin me keskustelimme näistä homo-jutuista ja siitä kuinka mulla on ollut hauskaa viimeiset pari päivää Facebookissa väitellen tasa-arvosta ja oikeuksista. Tämä mainio fysioterapia oli kaikesta tasan samaa mieltä mun kanssa ja kyllä meillä olikin hauskaa! Ihan loistava tyyppi. :) On se vaan tärkeää, että kemiat kohtaa. Tälläistä minulle tänään -ihanaa että pian on viikonloppu! <3

2 kommenttia: