lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä! (Jasmin)


Oikein hauskaa ja munarikasta pääsiäistä! :)

Mä ajattelin tästä lähteä pienelle lenkille mummolaan viemään vähän pääsiäiskukkia heille. Illalla sitten legendaariset pääsiäisbileet kaverin luona. Nää kaverin järkkäämiä pääsiäisbileitä on juhlittu nyt varmasti 10 vuotta putkeen. Parina vuotena oon joutunut jättämään välistä ulkomaankomennuksen/töiden takia, mutta onneks tänä vuonna pääsee taas. Nämä ovat siis päivälliskutsut ja siellä on aina niin viimesen päälle laitettu kaikki, että ihan kateeksi käy ystäväni taidot! Porukka on myös kasvanut vuosi vuodelta, kun mukaan on tullut ne toiset puoliskot myös. Välillä mukana on ollut edellesiä toisia puoliskoja kans. 
Tänään meitä tulee sinne 14 (tiukkaa alkaa tekemään -lasten tullessa pitää varmasti keksiä uusi paikka kuin ystävieni kaksio, haha!). Mun duuni näillä kutsuilla on yleensä ollut se drinkki-vastaava, joten tänään juhlitaan! :) 

Eilen me oltiin murun kanssa anoppilassa syömässä ja maanantaina me menemme mun vanhempien luokse. Tänä pääsiäisenä ruoka ei kyllä lopu kesken! Mikä parasta: paino näytti eilen ja tänään 85,1kg! Jes!! Nyt olis tammikuusta tippunut melkein 9 kiloa. Oon kyllä henkisesti valmistautunut siihen, että tiistaina, kun Superdieetti virallisesti alkaa niin paino on hieman enemmän... Mutta sitten alkaa kuri ja treenaus! Että näihin tunnelmiin ja ajatuksiin -ihanaa pääsiäistä! <3

1 kommentti:

  1. Ooh hyvä Jasmin! Great että paino on nyt noin alhaalla niin voi hyvin mielin syödä vähän paremmin ennen dietin alkua. Kelailin et jos mäkin tankkaisi nyt ja tiistaina jättäisin tekosyyt synnytyksestä ja alottaisin taas orjallisen tiukan ruokavalion (5-6krt päivässä)... motivaatio hukassa ruuan suhten, mutta tää sun painonpudotus + superdietti motivoi kieltämättä. Haluisin ottaa sut kiinni painossa, ja sit voitas vähä skabata :-)

    Seuraavan tavotteen asetan tonne mun synttäreille, 2.6.2013, mutta numeroa en vielä ole päättäny...

    VastaaPoista