maanantai 25. maaliskuuta 2013

Päivitystä! (Katja)

Hei! Täällä mä olen, kahden lapsen äiti. Vielä vaatii vähän totuttelua ajatuksen tasolla, ja en voi käsittää tätä onnellisuuden määrää, mulla on siis tuplasti rakastettavaa! Uskomatonta <3 

Jottei nyt ihan lässyttämiseksi menisi niin mennään asiaan: Mä olen ensimmäisessä tavoitteessa, nimittäin paino ainakin käväisi 93! Eli ollaan kuukauden etuajassa aikataulusta. Jes! 

Kroppa tuntuu palautuvan tosi hyvin synnytyksestä. Mitään pahempia kipuja ei ole ollut joten ulkonakin olen jo käynyt päivittäin. Pitempiä kävelyitä en ole tehnyt, pelkona se että väsähdän kesken. Sisäelimet ja lihakset etsii vielä vanhaa paikkaansa kehossa, joten annan hieman aikaa. Tänään ajattelin tehdä kunnon venytykset suihkussa, koska vähän sellanen fiilis kun olisi ollut kolarissa. Lihakset jumittaa varsinkin selässä, käsissä ja mahassa. Eiköhän se tästä. Synnytyksestä nyt 5 päivää. 

Kommentteja on tullut kaikilta jotka mut on nähny! Kaikki sanoo että mä olen laihan näköinen vanhaan verrattuna ja ettei musta uskoisi että olin just vielä raskaana. Nää kommentit on niin kivoja :) itelläkin on aika outo olo kun katsoo peilistä. 
Ostin ennen synnytystä housut koossa L, ja kelailin et meneeköhän nää mulle sitten, tai siis että onko ne sopivat, mutta ne taitaakin kohta olla isot mulle. Jos tänään ostaisin nää samat niin ostaisin varmaan koossa M, joka on koko joka mulle on viimeeks mennyt ehkä joskus ammattikoulussa??? Siis mitä HITTOA??? 

Ens kerralla kun mä nään Jasminin niin se saa ottaa musta mittoja, koska niitä ei nyt vielä ole otettu. Tästä se sitten lähtee :) 
 1 kommentti: