keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Voihan sydän! (Jasmin)

Mä poustaan nyt lyhyesti ja ytimekkäästi, kun on vähän heikko olo ja parempi mennä nukkumaan vissiin. Tänään koko illan mun sydän on muljahdellut ja halunnut tulla ulos mun rintakehästä. Välillä leposyke on ollut 100 ja nyt se jumittaa tos 80. Mulla ei oo pitkään aikaan ollut takykardiaa, mutta niitä tulee aina silloin tällöin. Tänään on kestänyt ihmeen kauan. :/

Unohdin muuten päivittää siitä lääkäristä maanantaina. Eka se antoi mulle paljon sähkösäväreitä käteen (auts!!) ja sit se tökkäs neuloja mun lihaksiin ja siinä me sitten kuunneltiin kohinaa, mitä mun lihakset aiheutti, kun mä jännitin niitä. Aika mielenkiintoista! Hyvät uutiset: ei oo mitän hermoperäisiä vikoja kädessä. Huonot uutiset: käsi on pahasti jumissa, ns. frozen shoulder. Lääkäri sanoi, että saattaa mennä about 32kk ennen kuin se aukeaa kunnolla. WTF?! Sit hän puhui myös narkomanipulaatiosta, että mut nukutettais ja sitten olkapään liikeradat avattais niinkuin väkisin. Ööh.. Ei kuulosta kivalta. Noh, ensi viikolla taas lääkäriin ja sitten mä alan saamaan kortisoni-piikkejä olkapäähän. Ja piikkikammoinen kiittää!

Superdieetin kotitreenit meni jo todella reippaasti viime viikolla -pystyin jo tekemään ne "vaikeimmalla" asteella. Noh, tänään kaikki muuttui. Toistoja että kierroksia tuli lisää ja viimesellä kierroksella mä olin taas luovuttamassa ja kaikki oli paskaa ja mä vihasin Superdieettiä ja mitä muuta mä päästinkään suustani. :D Että ei ollut helppoa! Ihan niin kuin ekalla kerralla, kun tein treenit. Eli kait nää pari ekaa kertaa menee tuskallisesti ja hikisesti ja sitten alkaa taas sujumaan, kunnes parin viikon päästä tulee taas uudet ohjeet. Näillä mennään!2 kommenttia: