maanantai 29. huhtikuuta 2013

29.04.2013 (Katja)


Niin siis Katja täällä kirjottelee vaikka Jasmin onkin kuvassa! Käytiin viime viikolla sillä meidän perus rundilla joka on vajaat 4km pitkä, ja niinkuin Jasminkin totesi niin aika sujuvasti tuo lenkki nyt meni, paremmin kuin ennen! Erona tietenkin mun valtava maha ja kipeä selkä. Yhtä hitaita me silti oltiin, kerran oli nuo katujyrät riippakivenä :) 


Paljon on kyllä mun mittapuulla tullut käveltyä viime päivinä/viikkoina. Eilen kävelin aamulla äitin luo, ja illalla takaisin kotiin kiertotien kautta ja matkaa kertyi koko päivälle melkein 10km. Nyt huomaa kyllä omassa asenteessa sellaisen muutoksen, ennen ei olis tullu mieleenkään kävellä äitin luo, ja nyt mä oikeastaan vain haluan kävellä jos vaan säät sallii.

Tänään aloitin päivän myös lenkillä. Skippasin aamupalan ja syötiin lenkin jälkeen ilBancossa lounas. Oli kyllä hyvä ruoka - must say! 


Odotan kuin kuuta nousevaa että saan ruveta treenaamaan. Mielenkiintoista myös nähdä, että missä vaiheessa olin ajatellut ehtiä tehdä näitä jumppia...

Paino on jojoillut viime päivinä, mutta nyt se oli taas vihdoin ja viimein taas 85.
Se on niin kumma, miten tollanen asia kuin paino vaikuttaa omaan mielialaan. Heti kun se vähänkin pomppii niin tuntuu että koko projekti tyssää ja tulee synkkiä ajatuksia. Muiden laihdutus blogeja kun on tullut luettua niin ymmärrän etten ole yksin näiden ajatusten kanssa. Pitäis vaan ymmärtää ettei se paino voi kokoaikaa vain laskea, vaan se jumittaa ja jopa nousee välillä - kunnes taas lähtee uuteen laskuun.

1 kommentti:

  1. Muista Katja että aamupala on laihduttajan tärkein ateria jo0ten sitä ei kannata skippaa. syöt sitten mielummin lenkin jälkeen kunnon aamupalan :) -Tuua <3

    VastaaPoista