keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vain yksi lapsi (Katja)

Mulla on tänään 5h Miotonta aikaa, koska mummu halusi lähteä uimaan + mä pyysin tälläistä palvelusta kun pitäs saada luettua vähän rauhassa yhteen kokeeseen. Mun isä haki Mion jo ennen klo 15 joten sain pari tuntia ihan LUPPO aikaa ennen opiskeluita. Päätin sitten hypätä suihkuun savinaamion kera, syödä rauhassa, laittaa kynnet, siivota, ja ennen kaikkea blogata! Nii ja kuunnella Justin Bieberiä :) 


Kuitenkin on aika huvittavaa kuinka sitä kuvittelee nauttivansa jotenkin yyyber paljon tästä omasta ajasta. Siitä välillä haaveilee kun siihen ei ole mahdollisuutta, ja sitten kun on sitä omaa aikaa, niin istun ja katselen kuvia Miosta?? How sick is that? Hahahaha Äitiys <3Mä olen tänään hyvin hyvällä tuulella, koska paino on nyt ainakin käväissyt 85. 
Nimittäin aamupaino on 85,9! 
Toinen asia mistä iloitsen on se että meidän neuvola sanoi mut nähdessään että näytän kuihtuneelta :) ahahahah joo ei ehkä hirveen hyvä sananvalinta, mutta tarkoitti siis sitä että olen hoikistunut (tämä on siis yksi toinen terkka joka ei ole mua hetkeen nähnyt)
Muutenkin kommentit mun muutoksesta piristää kyllä AINA ja poikkeuksetta. Tuntuu niin hyvältä
Kolmanneksi iloitsen siitä, että mies on aika innoissaan mun kanssani tästä kaikesta, ja tsemppaa mua myös puhelimen välityksellä.
4 kommenttia: