torstai 4. huhtikuuta 2013

SD -päivä 3 (Jasmin)

Rakkaat lukijat, Superdieettiä on nyt kaksi päivää takana ja monta viikkoa edessä. Yllättävän helposti tämä on lähtenyt käyntiin. Tiistaina tosiaan tein aamuaerobisen ja lenkkeilin äiskän luo hakemaan mun kävelysauvat ja eilen tein kans liki tunnin mittaisen aamulenkin sauvojen kanssa tyhjään vatsaan. Nälkä ei ole päässyt yllättämään, siitä pitää huolen tasaiset ruoka-ajat (väh. 2,5h ja enintään 4h väliä). Toki on vähän pitänyt kikkailla ja laskea, että koska syön? Tänään pyöräilin aamupalan jälkeen kouluun aamuluennolle, sen jälkeen vedin napaan ensimmäisen välipalan ja menin kirjastoon opiskelemaan venäjän tenttiä kohden. Parin tunnin opiskelun jälkeen pyöräilin takaisin kotia syömään ateria 1., jonka rakkaani oli mulle valmiiks valmistanu ja sitten nopsaa takas koululle viimeselle luennolle. Nyt mä syön tässä samalla banaania ja odotan mun personal traineria, a.k.a. murua kotiin, jotta voisimme tehdä kotitreenin (mä treenaan ja se tsemppaa vieressä. Siitä kohta lisää). Olen ajastanut mulle herätyksen, että muistan syödä ateria kakkosen treenin jälkeen ajoissa ja sit vielä illalla iltapala. Ensi viikolla ruokavalio muuttuu ja oon käsittänyt, että kalorimäärä laskee, mitä pidemmälle dieetti etenee... Laskin ihan huvikseni Kiloklubin sivuilla paljon mä saan päivässä kaloreita ja about 1200 tuli määräksi -vähän riippuu minkä vaihtoehdon valitsee. Eilen mä söin esimerkiksi lounaalla kesäkurpitsaa, kukka- ja parsakaalia kanan kanssa ja sit päivällisellä söin kanasalaatin (jäävuorisalaatista ja valkokaalista ja vähän pastaa seassa). Välipaloina menee vaihtelevasti raejuustoa ja rahkaa marjojen ja mehukeiton kanssa.

Dieetin mukana tuli hyvät treeniohjeet -näistä kotitreeni on ainoa, jonka pystyn tekemään tällä kädellä ja kokeilin sen sitten eilen ensimmäistä kertaa. Oh my God!!!! Onneks mulla oli muru tsemppaamassa vieressä, koska muuten mä olisin fuskannut. No en ehkä toistoissa, mutta tauoissa sillä rankka se oli! Onneks toinen oli vieressä huutamassa, että "tsemppaa tsemppaa, jaksaa jaksaa, 2 vielä!! Sä pystyt!!" ja samalla taustalla telkkarista tuli Rakas, sinusta on tullut pullukka! :D Oi sitä ironiaa! :D Tänään sitten uudestaan. Saas nähdä onko vielä tuskallisempaa kuin eilen...? Kävin muuten eilen noutamssa mun salikortin ja mä NIIN meen Ainon spinninkiin lauantaina! Can't wait!

Oon muuten käynyt lukemassa muiden ihmisten kokemuksia Superdieetistä ja tietenkin mä löydän ne, jossa yhdellä oli tippunut kuudessa viikossa 2,2kg tai toisella 4,5kg. Että pitääkö aloittaa dieetti tosi pessimistisesti miettimällä, että mitä jos mulla ei paino tipukkaan? Oon kuullut, että pessimisti ei pety. Onhan multa nyt jo 9 kiloa tippunut tammikuusta, että tyytyväinen saan olla, mutta olishan se nyt noloa, jos se ei tipu. Mun tavoite on 6 kiloa kuudessa viikossa. Varmaan aika realistinen? I bloody hope so!

Nyt mä meen valmistamaan treenijuoman ja sitten treenaamaan. Huomiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Jotenkin niin näen ton sun kotitreenisession ja Jannen kannustamassa vieressä :) Mä joskus yritin opettaa Akille jotain kulmasoutuja ja kyykkyjä ym. meillä himassa niin se vaan käski vetää verhot eteen ettei naapurit näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis olisit nähnyt eilen. Ihan kamalaa -kotitreeni oli niin tuskallista!! Mä melkein itkin ja treenasin ja JANNE OIKEESTI TSEMPPAS MUA SILLEEN, ET VÄLILLÄ SE PIISKAS MUA SEN VYÖLLÄ! MIETI!! :D :D :D Ja sit se huusi vieressä, että "TUSKA ON KIVAA, JAKSAA JAKSAA!!!" Todellakin niin Biggest Loser meininki. Siinä vaiheessa mä itkin ja nauroin ja treenasin! Oma rakaani, joka on niin kiltti -no siitä kuoriutui kauhee natsi eilen. Jannen sanojen mukaan tää on sitä Easyfit-meininkiä. Ööh.. :D

      Poista