torstai 25. huhtikuuta 2013

Tulevaisuutta ja menneisyyttä (Katja)

Mä harrastin nuorempana telinevoimistelua. Tykkäsin siitä tosi paljon. Rakastin sitä että löytyi notkeutta, uskallusta tehdä vaikeitakin juttuja - ja tietty se että kuntoa oli enemmän kuin mitä nyt, vaikka sillähän ei tietenkään silloin nuorena ollut merkitystä. En tiedä miksi tuo laji jäi pois. 
Nyt kun olen laihtunut jonkinverran, ja laihdun edelleen, haluisin tulevaisuudessa aloittaa taas telinevoimistelun. Ehkei nyt ihan vielä 85 kiloisena, mutta sitten vaikka kun tavoite saavutettu. Olisi niin kiva taas löytää sitä uskallusta tehdä voltteja, tai kuperkeikka nyt alkuun vaikka :)

Toinen laji mitä olen kerran kokeillut Jasminin opasuksella oli tankotanssi. Se oli niiiiiin super hauskaa vaikka painoa mulla olikin varmaan 100kg. Tunsin heti että tää voisi olla mulle hyvä laji, vaikka se olikin tosi vaikeeta. Taas notkeus kiehtoo mua, sekä tietenkin tanssi. Nii ja ajatus seksikkäämmästä varstalosta...

Tänään törmäsin yhteen videoon joka oli kyllä niin super huikea ettei mitään rajaa! Pakko jakaa!


Siis ihan järjettömiä harjoituksia tämä Oona Kivelä vetää ihan tosta vaan. Saa kyllä ainakin multa isot hatun nostot! 

Ja sitten vähän shokki kuvaa, jonka mun äiti lähetti mulle eilen. OMG! Mä huuto nauran JA itken sisälläni samanaikaisesti... En tiedä kumpi kuvaa tätä fiilistä paremmin. 

Voin vaan sanoa että NEVER AGAIN!

4 kommenttia:

  1. Mä katoin tota videota ja vähän tuli kieltämättä haikea fiilis. Se mun tanko on nyt lojunut käyttämättömänä vuoden päivät. Sillä ei paljon reenata, kun käsi on niin himskatin jumissa. Prkl. :'( Ehkä mäkin vielä jonain päivänä.. Maybe!

    VastaaPoista
  2. Jestas, mikä muutos!!!!!!!!!!!! TOSI HYVÄ!!!!
    -V.

    VastaaPoista