tiistai 16. huhtikuuta 2013

2 viikkoa takana, 4 edessä (Jasmin)

Morjens!

Nyt on siis virallisesti oltu 2 viikkoa Superdieetillä ja mitään mainittavaa edistystä ei ole tapahtunut. (Muuta kuin paljon stressiä ja ihmetystä!) Mutta enhän mä nyt ole luovuttavassa, vaikka sekin kävi mielessä. Kuusi viikkoa mennään ja katotaan sitten, että ollaanko hulluja hurskaampia. 

Mulla on ens viikon lauantaina todella tärkeä tentti -se on viimeinen kerta, kun mun on mahdollisuus se päästä läpi ja se on 10 op:n arvoinen joten tähän on satsattava! Vähän täytyy kyllä kieltämättä kikkailla, että miten näiden opiskelujen ohella syödään ja koska mennään lenkille etc. Kotona opiskelusta ei  tule mitään, kun mä vaan hengailen netissä tai sitten mä nukun, joten kirjastoon on lähdettävä lukemaan. (Tuleepahan ainakin pyöräiltyä.) Mun pitäisi oikeasti ottaa nyt yksi ilta ja tehdä monen päivän ruuat samaan syssyyn niin ei tulisi ongelmia sitten sen kanssa. Olisi vaan helppoa lämmittää se sitten valmiiksi, kun nälkä tulee. Oon vähän miettinyt, että otanko kylmälaukun mukaan kirjastoon niin pysyis salaatitkin sitten ilman, että ne pilaantuu. Tälläisiä mietteitä mulla!

Vitsi mä olen niin ylpeä Katjan muodonmuutoksesta. Ihailin hänen kuvaansa edellisessä postauksessa ja kasvot ovat kaventuneet NIIIIIN! Loistava kuva ja loistava suoritus Katjalta! Meillä siis molemmilla jumittaa paino tällä hetkellä, mutta me ei anneta sen häiritä! Totta puhuen se häiritsee, mutta luovuttaa ei saa, vai mitä Katja? ;) Harmillisesti meillä ei oo nyt ollut oikein aikaa nähdä lately ja varsinkin tän mun opiskelutahdin myötä niin vielä vähemmän. Pian pitäisi kuitenkin helpottaa, kun mulla kouluhommat on pian ohi... Että niitä lenkkejä odotellessa! 

Mä muuten näin unta siitä, kun suurimmat osat mun blogipostauksista on ilman kuvia, että mun pitäisi skarpata niiden kanssa! :D Hahaha! Joten mä laitan tähän mukaan kuvan, joka otettiin viime vuoden syyskuussa Roomassa. Se muistuttaa mua lämmöstä ja auringosta. <3 Siellä oli melkein +30 astetta lämmintä ja muutenkin kivaa, mutta kasvoista kyllä näkyy, että ne on pulleammassa kunnossa. :D Yritän skarpata ja ottaa uudempia kuvia nyt blogia varten. 


3 kommenttia:

 1. Kiitos! Tosin mun paino oli tänään 86,7!!!!! Jei!

  VastaaPoista
 2. Mä laihdutin SD:ssä siinä ryhmä 3. eli pudotettavaa yli 20 kg ja sillä kyllä sain aikaan tuloksia... Tsemppiä vaan, kyllä varmaan sit alkaa tippua kun ruokaa vähennetään;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo toivotaan! Nythän niitä kaloreita tulee about 1300 päivässä, että en kyllä tajua miksei tällä määrällä tipu. Tosin tähän on nyt tullut mukaan treenaaminen, että se tod.näk. selittää asian. :) Mä laihdutan 2. ryhmässä.

   Poista