maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uusi viikko (Jasmin)

Kiitos vaan tsempeistä kaikille - oon tämän aamun viettänyt Fitfarmin foorumeilla lukemassa siitä, että onhan siellä joku muukin, jolla paino on NOUSSUT??? No onneks niitäkin löyty, koska mä olin tietenkin valmis heittämään pyyhkeen kehään tän ensimmäisen viikon jälkeen. Että kiitti, mutta mulle riitti. Onhan tää nyt perseestä, että "oma dieettini" toimi paljon paremmin ja paino laski, vaikka mukana oli niitä herkkuja aina silloin tällöin ja nyt kun mä olen grammalleen seurannut tosi tiukkaa vähähiilarista ruokavaliota ja tehnyt treenit niin kuin pitää niin paino prkl nousee! Kaiken harmin lisäksi mä olen kadottanut mun mittanauhan niin en saa nyt mitattua, että onkohan mahdollisesti senttejä kadonnut jostain suunnasta. :D Voi elämä - on ihmisellä kans stressin aihe pieni. Okei, viikko siis takana, mutta kuinka kauan mun pitää odottaa tuloksia? En mä todellakaan kuutta viikkoa kattele sellasta peliä, että paino vaan nousee! Huomaatteko, että olen hieman turhautunut? ;) Mä annan aikaa 2 viikkoa vielä. Jos ei tuu tuloksia, niin jätän tän pelin sit kesken ja palaan omaan hyväksihavaittuun dieettiini.

No jaa, mä voisin nyt ruveta stressaamaan venäjän tentistä, joka on huomenna. Ehkä siitä saan sitten muuta ajateltavaa.

Tosiaan olin lauantaina spinningissä, eikä se nyt niin tuskallista ollut kuin ajattelin. Tosi kivaa oli olla takas! Tänään illalla ajattelin mennä vetämään saman setin. Kotitreenitkin rupesi luistamaan paljon paremmin kolmannella kerralla - musiikki varmasti auttoi asiaan. Oli kiva tehdä musiikin tahtiin niitä liikkeitä, eikä ne oo enää yhtään niin tuskallisia kuin kaksi ekaa kertaa. Samoilla ohjeilla jatketaan tällä viikolla vielä.

Mulla on ollut tammikuusta lähtien aika kasvispainotteinen ruokavalio. Lihaa on tullut syötyä pari kertaa viikossa ja nyt huomasin jo ensimmäisen viikon jälkeen, että kana alkaa tulemaan jo korvista, kun sitä pitää syödä kaks kertaa päivässä, joka päivä. No siis, saa toki syödä kalkkunaa, kalaa ja jauhelihaa myös, mutta kaupassa oli niin hyvä tarjous kanasta, että sitä lähti mukaan vähän enemmän. Eilen kyllästyin ja kävin hakemassa lohta kaupasta. Voi mikä autuus! Nyt ajattelin syödä pari päivää kalaa ja tehdä jauhelihasta ja kaalista vaikka kaalikeittoa. Eli mitä mä opin tästä? Vaihtelu virkistää. :)

4 kommenttia:

 1. Ei hätää. Mulla ainakin lähti paino tippumaan kunnolla vasta kahden viikon jälkeen ja sain kuitenkin lopputulokseksi 6 viikon aikana n. 6 kg. Laihdutin 10-20 kg ryhmässä. Tsemppiä! Älä luovuta :)

  VastaaPoista
 2. Ah, kiitos!!! :D Ihana tietää, että ei se mene kaikilla ihan saman kaavan mukaisesti! En mä kyllä kehtais luovuttaa, jos totta puhutaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Juu älä luovuta! Ite oon nyt tiputtanu 16 kiloa superdietillä!:) sitkeesti vaan! Paino voi pysyä vaikka 4 viikkoa samassa , sitten se tippuu ja vauhdilla!:)

  -justiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NELJÄ VIIKKOA? OMG - kärsivällisyys ei oo mun parhaimpia puoliani! :D

   Poista