sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tentistä selvitty! (Jasmin)

No niin rakkaat lukijat: mä olen nyt selvinnyt tentistä, mistä olen stressanut viimeiset kaks viikkoa ja ollut kirjastossa päivät pitkät lukemassa. Se oli siis eilen.

Eli päivitin viimeks tiistaina, kun olin saanut sen kortisonipiikin tohon olkapäähän. Tiistaina käsi tuntui vähän painavalta, niin kuin asiaan kuului ja lääkäri tosiaan määräsi, että pari päivää pitää antaa sen käden levätä. Heräsin sitten keskiviikko-aamuna kello 07 (what??) ihan pirteänä tekemään kotitreenin. Jätin siitä kaksi liikettä pois, jotka olisi rasittanut kättä liikaa ja meni ihan kivuttomasti. Oli muutenkin ihan reipas olo koko päivän, kun oli aloittanut aamun treenillä. Torstaina olikin jipii olo, kun vaaka näytti 83,8! Torstai-aamuna oli vuorossa sitten aamulenkki sauvoilla ja sitten tietenkin suuntana jälleen kirjasto. Illalla mä tarvitsin vähän aivojen tyhjennystä ja mentiin murun kanssa katsomaan Iron Man 3. (oli muuten hyvä! Mut mähän olen tälläinen nörtti muutenkin!) Perjantaina ilo vasta repesikin, kun vaaka näytti tasan 83!! JES, JOTAIN TAPAHTUU IHMISET!!! Muuten perjantaina tuli harrastettua vain hyötyliikuntaa kirjastoon pyöräilemisen muodossa. Pänttäämisen jälkeen oli vuorossa fysioterapeutti ja hän sitten ihanasti manipuloi selkää ja olkapäätä ja vähän oli hellänä lihakset sen jälkeen. Muru oli iltavuorossa niin mähän jatkoin pänttäämistä myöhään yöhön. Tuskin mitään kuitenkaan enää mieleen jäi.
Eilen heräsin taas aikaisin aamulla lukemaan -vielä viime hetken aivomanipulaatiot. Sen jälkeen suunnistin Ainon spinninkiin kaverin kanssa ja päätin olla ajattelematta koko tenttiä. Spinun ja pikaisen suihkun jälkeen suunnistin kohti koulua ja tenttitilaisuutta. Tää tentti oli siis se, joka mulla tossa about pari kuukautta meni ihan täysin penkin alle. Nyt oli ihan järjettömän isot paineet, että pakko päästä läpi! Tää oli siis laaja tentti, 10 op:n pituinen (vrt. gradu 40op). Tentti oli tosi vaikea, mutta kyllä mä luulen, että runoilin sinne sen verran, että se läpi menee.. (fingers crossed!) Suoraan tentistä mä suunnistin Botniahallille, kun siellä oli järjestetty koko perheen liikuntarieha ja Vaasan Vasamattaret oli paikan päällä esittelemässä toimintaa. Mä siellä jaoin Vasamattarien palloja ja voin sanoa, että niitä meni kaupaksi varmaan about tuhat kappaletta, jos ei enemmänkin! Kävijöitä koko tapahtumassa oli yli 4000. Kaiken tämän häslingin jälkeen soitin äiskälle, että laittaa saunan päälle. Oli niiiiin ihanaa päästä vähän reuntoutumaan. <3 Illalla suunnistin vielä kaverin luo illanistujaisiin (mulla tietysti omat eväät mukana!) ja yöllä uni maistui. Tänään heräsin jo puoli yhdeksän, olin siinä toista tuntia hereillä ja sit menin takaisin sänkyyn halimaan murua, kun se oli jäänyt vielä nukkumaan. No, nukahdin siihen ja heräsin tos vähä vajaa klo 14. Tais koko viikko vähän verottaa? Nyt on kauhea aivojumi ja päänsärky. Aurinko paistaa ulkona ja mä sain puhuttua ystävän mukaan lenkille. Lenkin jälkeen vuorossa kotitreeni, mutta EI MITÄÄN OPISKELUJA. Huomenna pitää taas suunnata takas yliopistolle, kun on vielä pari projektia tekemättä. 

Nyt viikonloppuna olisi ollut se kauan kaivattu tankkauspäivä Superdieetissä, mutta mä odotan tohon vappuun, sillä silloin me mennään koko perheen voimin vappulounaalle. Jotkut siellä Fitfarmin foorumilla ajatteli vetää ihan läskiksi koko tankkauspäivän -"mä vedän sitten sipsiä, pizzaa, limsaa, karkkia" yms. Ei ehkä ole tankkauspäivän idea? Vaikka me mennäänkin syömään ulos, niin se ei tarkota sitä, ettenkö mä vähän kattoisi kuitenkin mitä mä suuhuni laitan. Mä voin kuvitella, että vähän tulee kuitenkin huono omatunto siitä... :)

Enää kaks viikkoa siis SD:tä jäljellä ja sitten jatkuu taas samalla kaavalla, mitä tammikuussa jo aloittelin: kirjaan Kiloklubiin syömiset, pyrin syömään hyvin ja monipuolisesti ja liikkumaan paljon. Nyt on siis yhteensä 11kg lähtenyt tammikuusta. Hyvä minä! :)

2 kommenttia:

  1. No hyvä sinä tosiaan! Ihanaa et se paino on nyt taas laskenu. Mua on ärsyttäny sun puolestakin :)

    VastaaPoista