torstai 4. huhtikuuta 2013

Motivaatio kasvaa! (Katja)


 Yllä oleva kuva otettu tänä aamuna, ja olen aika tyytyväinen tähän kehitykseen. Matkaa on siis toki vielä jäljellä siihen unelma kroppaan, mutta hyvin ollaan päästy vauhtiin. 
Noi housut jotka mulla on jalassa on ostettu about 4v sitten, mutta ne ei oo ikinä mahtunu jalkaan - paitsi tänä aamuna, kun vaaka näytti 87!!

Alla olevasta kuvasta en taas voi sanoa mitään positiivista. Tää on otettu mun polttareista, kun JASMIN veti meille tankotanssia :) 
Horror! (siis ei se tankotanssi vaan tää kuva)9 kommenttia:

 1. Oooh!! Go Katja! Oot pian saanu mut kiinni! :D

  Oih tankotanssi.... Mun tanko on nyt toimeettomana, kun en sillä mitään pysty tekemään. Byäää! :'(

  VastaaPoista
 2. Vitsit! Taisin kävellä sua tänään vastaan tuossa yhdentoista hujakoilla Raastuvankadulla mut menin sit niin lukkoon etten uskaltanut moikata ja kehua tätä sun ja Jasminin blogia! Nolottaa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ei se haittaa :) mulle on pariin otteeseen tullu mun toisen blogin kautta jotain ihania ihmisiä moikkaamaan ja hävettää myöntää, mutta meen aina ihan lukkoon! Ei pitäis, koska se on oikeesti tosi kiva kun joku uskaltaa tulla juttelemaan, eihän me kuitenkaan mitään julkkiksia olla (nii paitsi Jasmin :D ahahah)

   Poista
  2. Kyllä mä ehkä ens kerralla sanon jotain, koska lohduttaa tietää että olisit ihan yhtä lukossa kuin minäkin. :'D Mutta ei nyt tartte kuitenkaan säikkyä että jostain nurkan takaa hyökkäisin yhtäkkia, haha! ... tosin mua jännittää aina vähän kun tapaan Jasmininkin, en tiedä miksi... x)

   Poista
  3. Niin, mä oonkin niin pelottava ihminen. ;) Hassu!

   Poista
 3. Whos that girl!? Jeba jee hienoa katja! ja jasminkin!!!

  VastaaPoista
 4. Jeee!!!! niin suuri muutos!!!!!!!!

  VastaaPoista