tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tilanne (Katja)

Mä eilen myös sitten aloitin tarkkailemaan ruokailuja enemmän, koska tarvitsen ehdottomasti potkua persuksille ettei projekti lopahda heti alkuunsa. Yritän parhaani mukaan ehtiä laittaa tänne raporttia niin usein kuin mahdollista, koska tää on hyvä tapa motivoida itseään tekemään oikeita valintoja ruokien suhteen. Mutta tuntuu että aikaa on tosi vähän iltaisin tälläiselle humpuukille, kun eräs neiti tykkää olla rinnalla parikin tuntia kerralla, ja tää mun tietokone on sen verran iso etten siinä samalla oikein pysty päivittelemään... harmi... 

No tässä eilisiä ruokailuja:

Rahka
Perunamuusi + Lampaan paistia
Kukkakaalia + Valkokaalia
Proteiinipasta + Kanakastike + salaatti
Ruisleipä

Muutenkin tämä kahden lapsen kanssa oleminen vaatii hieman opettelua, ja vaikka kaikki onki menny toooosi hyvin niin silti tuntuu että ajanhallintaa pitäis opetella :) tosiaan syypäänä on tuo 2viikon ikäinen tissitakiainen joka sitoo mut tuoliin/sohvaan ainakin 4-5h päivässä.

Pääsiäisenä olin lenkillä neljänä päivänä ja oli tosi kivat kelit. Uusia vaunuja on kiva työntää, mutta tsiisus kun ne on raskaat. Onneksi noiden työntäminen on todella hyödyllistä tän painonpudotuksen kannalta, joten positiivista vain :) ja toki tuo työntäminen helpottuu kun kaupunki putsais noi kadut hiekasta.
Näiden kävelylenkkien jälkeen tuli kuitenkin vähän takapakkia tähän paranemiseen, joten jouduin perumaan mun ja Jasminin tän päiväsen lenkin ettei tule vakavempia juttuja.
Pitäs malttaa pysyä rauhassa.

Paino on nyt 88 :) ei pysty käsittämään

Odotan tulevia shoppailureissuja... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti