maanantai 15. huhtikuuta 2013

Repsahdus ja toinen (Katja)


Mulla on nyt joku meganälkä ihan kokoajan johtuen tästä imetyksestä. Voisin syödä melkeinpä mitä vaan, kertaa kaksi. Sen kunniaksi että mulla on nälkä niin söin eilen pizzan ja sain kuulla kunniani Jasminilta. Hyvä niin. Ilmeisesti itseeni en pysty nyt luottamaan. No ei pizzassa sinäänsä mitään vikaa ole, siis kyllähän ihminen välillä saa syödä jotain epäterveellistä, mutta kun kyse on nyt siitä mitä mun pään sisällä tapahtuu. Kelailen kaikkea ihania ruokia ja uhmaan laihisprojektia näillä haaveiluilla. Asiaa ei auta nyt yhtään se että paino on junnannut paikalla, se on siis edelleen 87. 
87,2 tarkemmin sanottuna tänä aamuna. 
Mun aineenvaihdunta (näin hienosti ilmaistuna) ei ole ollenkaan kondiksessa tällä hetkellä. En pysty käsittämään että mikä tässä mättää, koska juon vettä varmasti sen 3l päivässä, syön 98% terveellisesti ja tasapainoisesti, säännöllisin väliajoin ja niin edelleen. Ärsyttää. Ilmeisesti synnytyksestä johtuu siis tämäkin vaiva, en tosin ymmärrä että miksi. 

No jotta ei nyt menisi ihan valittamiseksi tämä postaus niin voin iloksenne kertoa että mä olen reippailut viimeisen viikon. Joka päivä mä olen tehnyt kävelylenkkiä noitten sikapainavien rattaiden kanssa, ja tuo homma rupeaa toimimaan jo ihan hyvillä mielin. Toivoisin että voisin juosta edes vähän, koska luulen että voisin pikkuhiljaa pistää vauhtia näihin lenkkeihin ja lisätä tehoja. Eli jossain sentäs tapahtuu kehitystä.

6 kommenttia:

 1. Upea muodonmuutos! Ja iso muutos onki! Hyvä kuva susta. Sulla on NIIN kapeet kasvot, i cant believe it! Ehkä tää on nyt se 'seinä' painonpudotuksessa, mistä on ollu puhe? eka lähtee hirveen helpolla kilot ja sitte tulee hankalampi vaihe kun kiloja ei enää ole niin paljon jäljellä...? en tiiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nyt tuli sellanen hidaste, en tosin ymmärrä että miks, reilustihan tässä vielä olis mistä pudottaa. Ajattelin että hidastuis sit kun on enää pari kg jäljellä. No mutta en masennu. Eihän tässä ole kyse vain kiloista!

   Poista
 2. Vau Katja, näytät todella freessiltä ja hyvältä! TSEMPPII TSEMPPII, älä anna ruoan viedä voittoa! Muistan iteki kuinka imetysaikana oli useemmin nälkä ja nälkäsenä ajatukset menee ekana herkkuihin... Onnee jatkoon, pystyt ihan mihin vaan!! :)
  -Sanni helsingistä

  VastaaPoista
 3. Itselläkin oli kyllä sellaiset yösyöpöttelyt imetyksen alkuaikoina että oksat pois! Kävi silloin mielessä (ja jäi toteuttamatta), että voisi illalla pilkkoa vaikka kasan porkkanoita joita vois hyvällä omatunnolla rouskuttaa kun herää sen seisemännen kerran imettämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes muista miten oli Mion kanssa, koska sillon mä söin mitä ikinä halusin, ja sehän näkyi vaalla. Nyt on eri meininki - tiukka linja :-)

   Poista