keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hauskaa vappua! (Jasmin)

Tänään on mun tankkauspäivä. On se kumma, mä oon odottanut tätä päivää niin kuin kuuta nousevaa Superdieetin alusta asti a tänään on vähän sellainen fiilis, että apua, en mä halua pilata hyvää flowta! Tosiaan, nythän painoa on lähtenyt jo 3 kiloa. Mutta mä uskon kyllä, että mitään övereitä mä en tule vetämään vaan aikalailla monipuolisesti tulen syömään. Fitfarmiltahan tuli kyllä ohjeet tankkauspäivää varten, mutta mä teen sen nyt omalla tavalla. Ollaan siis koko perhe menossa syömään vappulounasta ja sit myöhemmin illalla on vielä mun sedän 50-vee pippalot. (onneks oon varmaan niin täynnä vappulounaasta, että siellä ei tarvi syödä paljoa. Haha!)

Eilen aamulla oli lääkäri ja kortisonipiikki 2. Viimeks kaikki meni niin hyvin ja menin oikein hyvillä mielillä tällä kertaa vastaanotolle (äidin kanssa). Noh, TIETENKÄÄN nyt ei mennyt kuin Strömsössä, OLISHAN SE PITÄNYT ARVATA! Prkl!!!!! Ensinnäkin se pistos itsessään otti ihan helvetin kipeetä. Tällä kertaa se ei sujahtanut sinne niveleen ilman, että piti ottaa kontaktia luun kanssa. Ai helvetti.... Pääsin kotiin niin multa pääsi itku, kun kaikki mahdolliset asennot sattui ja siinä meni ihan ihme kipuaaltoja koko ajan. Tosi kiva, NOT! Sitä kipuilua kesti ihan yöhön asti. Nyt onneks helpottaa. Kipu oli melkein yhtä jäätävä, kun itse leikkauksen jälkeen. :(

Ei auttanut itku markkinoilla vaan sinne parturiin oli päästävä. Oli hieman tuskallista sinne pyörällä veivata, kun en saanut nostettua kipeetä kättä ollenkaan. Jotenkin mä sinne kuitenkin suoriuduin ja tässä lopputulos:


Lähinnä siis leikkautin pois kuivat latvat ja lyhensin etutukkaa. (ja olin hassulla posetus-päällä)

Parturin jälkeen käytiin murun kanssa kaupungilla pyörimässä, mutta eipä se mitään luksusta mulle ollut, kun vähän väliä tuntui, et joku iskee puukkoa olkapäähän. Murulla oli eilen iltavuoro, joten mä hajoilin kotona yksin kipuun ja kouluhommien kanssa. Mut kerrankin mä sain oikeasti tehtyä jotain! Hyvä minä! Yheksän aikaan alkoi tulla vähän levottomat jalat. Juttelin toisen pikkusiskon kanssa ja sekin oli kotona lukemassa kokeisiin. Taitaa olla sukuvika tää pänttääminen? ;) Hän sanoi lähtevänsä pian lenkille ja sovittiin sitten, että hän lukee vielä tunnin ja mä kirjoitan saman verran ja sitten mennään yhdessä. Koko ilta istunut sohvalla ja vääntänyt sitä himskatin esseetä niin vähemmästäkin alkoi perse puutua! Ja koska eilen en ehtinyt aamulenkille niin why not? Mun perhe muutti tosiaan vasta viikko sit keskustaan niin nyt oli hyvä tsänssi näyttää siskolle hyviä lenkkipolkuja. Alla hänen ottama kuva lenkiltä.


Tietenkin katukuvassa näkyi juhlivaa kansaa myös -mitäs me siskokset siellä sitten. Selvinpäin lenkillä klo 22. :D Perusmeininkiä.

Sain (ihme kyllä!) sen esseen kirjoitettua sitten lenkin jälkeen. Tänään mä illalla käyn sen läpi ja tarvittaessa fiksailen ja sit se olis siinä. Deadline huomenna. En kyllä muista koska mä olisin viimeks ollut näin ajoissa asialla. :D Ja tämä on siis mulle ajoissa. Huomenna tosin jatkuu seuraavan projektin vääntäminen, että ei oo hirveesti varaa lepäillä. 

Tänään mä kuitenkin nautin ja otan iisisti. <3 Hyvää vappua kaikille!!

3 kommenttia:

 1. Ihana kuva ja kiva blogi. Nyt pystyy seurailemaan mitä sulle kuuluu kun nähdään niin harvoin =) Ja tsemppiä tavoitteisiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti Pepa ja kiva, kun säkin oot eksynyt tänne! :) <3

   Poista
  2. Tännekin voi eksyillä jos haluaa lukea vauva ja kotiäidin arjesta ;)

   http://snicksnackpetras.blogspot.fi/

   Poista