lauantai 25. toukokuuta 2013

Laiska mikä laiska (Jasmin)

Siis tänne kirjoittelun suhteen. Monena iltana se on ollut suunnitelmissa ja sitten  mä olen nukahtanut, että näin hyvin mullakin menee. No just joo. Anteeksi. :( En mä kyllä oikeasti ole laiska ollut. Keskiviikkona pidin välipäivän ja suuntasin rannalle. Mulla on yksi lemppariranta Vaasassa. Tai siis yhdellä rannalla löytyy naisten puoli, joka on siis sellainen erillisrakennus ja siitä menee rappuset suoraan mereen. Siellä ei tarvi huolehtia hiekasta, se on vähän suojaisempi jos tuulee ja siellä saa ottaa just niin nakuna aurinkoa kuin haluaa. I just love it! Mä en hirveesti piittaa rusketusraidoista, joten that's my place!

(Paikalla on tosi fancy nimi)

Torstaina pistin taas juoksuksi ja mä olen ihan varma, että Sports Trackeriin ei ole luottamista. (ainakaan mitä kilometreihin tulee) Juoksi saman lenkin kuin maanantaina, mutta nyt lisäsin pari korttelia, jotta matka pidentyisi. Olipas mielenkiintoista huomata lenkin päättyessä, että Sports Trackerin mukaan olin juossut vähemmän kuin maanantaina. Lies, such lies! Mistä mä saisin hyvän (tarkan!) lenkin, et tietäis varmasti onko se 5km vai ei? Ens viikolla Vaasassa on Nice Run -pitää varmaan mennä tsiigaan niiden reittiohjeet ja ruveta juoksemaan sitä sit ympäri. 
Illemmalla tosiaan nähtiin Katjan kanssa piiiitkästä aikaa. Niinkuin Katja kirjoittikin niin mittailtiin taas senttejä ja onhan niitä lähtenyt, jes! <3

Tässä tuloksia 23.3. ja 23.5. ja tosiaan kädet on mitattu suurimman allin kohdalta ja reidet siitä läskeimmästä kohdasta.

Vyötärö:    90cm   ->  83cm = -7cm
Lantio:    117cm ->  109cm = -8cm
Oikea käsi: 40cm -> 35,5cm = 4,5cm
Vasen käsi: 41cm -> 35cm = -6cm
Oikea reisi: 71cm -> 66,5cm = -4,5cm
Vasen reisi: 71cm -> 66,5cm = -4,5 cm

Eli siis senttejä on kahdessa kuukaudessa lähtenyt yhteensä 34,5cm. Siitä saa olla jo todella tyytyväinen! :)

Eilen me pyöräiltiin murun vapaapäivän kunniaksi ympäriämpäri Vaasaa ja illaksi mentiin paikallisen yökerhon VIP-bileisiin. Siellä oli grilli kuumana ja ruokaa kaikelle kansalle. Mäkin söin kesän kunniaksi yhden makkaran. Hyvää oli! No joo, söin mä muutakin, mutta se makkara oli paras. :D

Tänään aamulla sitten lauantain kunniaksi tietenkin spinninkiin ja yritin visioida sen makkaran mun lanteilla ja yritin polkea nopeampaa. :) Illalla oon suuntaamassa rakkaan ystävän kolmikymppisille, joten pari siideriä tulee nautittua (ja kakkuakin syötyä.) Tänään mä nautin ja olen vaan.

Kiloklubiin oon nyt taas ruvennut kirjaamaan syömisiä ja siitä mä oon tyytyväinen. Se oli niin toimiva työkalu heti alusta lähtien, joten why not? Tänään pallurat ei tule olemaan kaikki vihreällä, mutta huomenna on uusi päivä!

Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille! <32 kommenttia:

  1. Älä mene sinne rannalle kovin aikaisin, 7-8 maissa aamulla siellä vilkuttelee pappa pelkissä kengissä;D Nimim. aamulenkillä nähtyä...

    VastaaPoista