tiistai 21. toukokuuta 2013

Oi, aurinko! (Jasmin)

Kyllä se on vaan ihanaa olla ulkona, kun aurinko paistaa ja lämmintä on. <3

Eilen lupaukseni mukaisesti kävin aamulenkillä. Latasin puhelimeen Sports Tracker-applikaation ja sen mukaan "juoksin" 4,4 km 38 minuuttiin -mutta reitistä tuli osa käveltyä, kun kesken lenkin tuli tärkeä puhelu. Eli about 40 minsaa menis nyt siihen viiteen kilsaan. Seuraavan kerran pitää sit kokeilla ilman sitä kävelyä niin tietäis sitten about sen ajan. En mä siis hirveen kaukana ole siitä 30 minsan tavoitteesta (no okei, 10 minsaa on kait aika kaukana!) - mut vois olla huonomminkin! Tästä on siis hyvä jatkaa. Mikäs siinä juostessa, kun meri on melkein koko ajan vieressä. Ah, kesä! <3


No eihän toi keskivauhti mitään päätä huimaa -mutta pääasia, että mä olen itse tyytyväinen! (niin, oonhan mä jo aikaisemmin kirjoittanut tänne, että mun "juoksu" on toisen kävelyvauhtia, hahahaha!)

Tänään aamulla mä tein Superdieetin ohjeiden mukaan aamutreenin. Paino nyt junnaa, mutta se ei ole mikään ihme, kun hiilareita on tullut ruokavalioon lisää. Oon nyt kuitenkin pyrkinyt pitämään SD:N aikana oppimani ruokarytmin. Huomaa kyllä heti, että noin 3 tunnin välein tulee nälkä.

Joko te ootte käyneet rannalla? Täällä on täys biitsi-keli jo!

1 kommentti: