keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Viikon suunnitelma (Katja)

Mulla on paikat taas aika jumissa alkuviikon jumpista. Jalat on ku tolpat ja maha/selkä niin hellänä ettei meinannu sängystä päästä aamulla :) kaikki lihas-kivut otetaan avosylin vastaan ja ollaan kiitollisia että vihdoin jumppa kulkee. Tein maanantaina itelleni tän viikon tarkan suunnitelman liikunnan suhteen ja se näyttää tältä:

Maanantai: Jalat + Kävely (min.40min) --CHECK
Tiistai: Vatsa/Selkä + Aamu Aerobinen  --CHECK
Keskiviikko: Jalat + Aerobinen --Aerobinen CHECK ja tulee vielä jalat tehtyä+iltalenkki
Torstai: Kädet + Kävely (min.40min)
Perjantai Jalat + Aamu Aerobinen
Lauantai: Kävely + Vatsa/Selkä
Sunnuntai: Lepo

Näiden lisäks yritän jaksaa venyttelyt iltaisin telkkarin ääressä.

Nyt nää on siis ihan suuntaa antavia. Kaikkea ei ehkä tule tehtyä, mutta tavoitteena olisi kuitenkin. Keskityn nyt alavartaloon kolmesta hyvästä syystä: 
1. Koska inbody tuloksissa oli selvästi eroa ala ja ylävartalon välillä, (alavartalo heikompi suhteessa ylävartaloon) 
2. Toinen syy on se että haluan edelleen itselleni sellaisen pyllyn mihin itse olen tyytyväinen.(Lue iso ja pyöreä, ei littana niinkuin nyt)
3. Tulee kuitenkin käsillä tehtyä päivittäin hyvin paljon kantamista ja työntämistä, joten jo pelkästään hyötyliikunnan puolesta tulee käsiä treenattua aika kiitettävästi. 

 Mun uudet lenkki tossut <3 todella buenotAamun lenkkikaveriksi valikoitui hyvin paljon laihtunut ystäväni Jasmin! Sanoin Jasminille (huomaatteko että olen oppinut taivuttamaan oikein) aamulla etten meinannu tunnistaa sitä ku se oli ihan normaalin ihmisen näkönen :) Ei todellakaan mitenkään ylipainoinen, vaan täysin normaali! Ihanaa <3

1 kommentti:

  1. Hassu! :D

    Ja joo, pisteet sulle, että osaat nyt taivuttaa mun nimen oikein! :D :D :D :D Oot ihana!

    VastaaPoista