torstai 9. toukokuuta 2013

Kodin lempparipaikka (Jasmin)

Sanniksen blogissa oli tälläinen haaste, tai ei kai se mikään haaste ole, mutta sainpahan hyvän idean tälle blogi-postaukselle.Mun lempparipaikka kotona on siis meidän keittiö. (ehkä hieman ironisesti?) Ostettiin tosiaan murun kanssa viime lokakuussa ihan ikioma kämppä ja rempattiin (lue: meidän sukulaiset remppas) ja muutettiin sopivasti juuri joulukuuksi tänne. Tää oli alunperin 4h+k+s, mutta me kaadettiin keittiön ja makuuhuoneen välistä yks seinä, kun ne oli molemmat ihan miniskidi-huoneita ja saatiin sitten isompi keittiö ja ruokailuhuone.


Tämä kuva oli otettu "keskikohdasta" sen jälkeen, kun saimme seinän poistettua.

Nyt keskikohdasta löytyy keittiösaarreke. (ja makeet lattiavalot!)Muru tykkää kokkailla paljon ja kokeilla kaikkea erilaista ja meillä on usein ystäväpariskuntia vierailulla syömisten merkeissä, joten toi sisustustarra pitää todellakin paikkansa -meals and memories are made here. <3

Mä olenkin viettänyt todella paljon aikaa keittiössä viimeisen kuuden viikon aikana. Tuntuu, että koko ajan pitää olla kokkailemassa ja suunnittelemassa seuraavaa ateriaa. Superdieetin aikana mielikuvitus on joutunut koetukselle, kun on pitänyt miettiä, että mitä sallituista aineista saa aikaseksi. (en oo kyllä hirveästi keksinyt mitään uutta.) Odotan innolla sitä, että sallittujen raaka-aineiden lista laajenee ja saan kokkailla paremmin (ja tietenkin, että saan syödä murun herkkuruokia!).

Tänään on mun välipäivä treeneistä. Oon toki pyöräillyt ja harrastanut hyötyliikuntaa, mutta treenin jätän huomiselle. Eilisen ja tiistain treenin erona oli +10 MINUUTTIA ajallisesti. Huomasi siis, että vähän oli hapokkaampaa meno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti