maanantai 6. toukokuuta 2013

Viimeistä viikkoa viedään! (Jasmin)

Ei ollut kyllä maailman paras idea se lauantainen pyöräily kaverin luo lapsenvahdiksi. Korjaan, se oli tosi hyvä idea yhteen suuntaan, mutta aamuyöstä puoli neljän aikaan tihkusateessa ei ollut kivaa pyöräillä sitä 11 kilsaa takaisin kotiin. :/ Noh, tulipahan tehtyä sekin! :D

Sunnuntai-aamuna tätä pientä apinaa väsytti kyllä teidänkin puolesta, kun kello 10 piti raahautua Vaasan kaupunginteatterille juontamaan Vaasan Vasamattarien 80-vuotis juhlanäytös. Voin sanoa, että vähän aikaan kesti, ennenkuin tämä flikka heräsi tähän maailmaan. Vitsitkin taisivat olla sitä luokkaa kenraaliharkoissa, mutta onneks itse näytös sujui paremmin. Ainakin omasta mielestäni! :) Päivän kohokohta oli ehdottomasti se, että pääsin itsekin tanssimaan lavalle. :D Eli viime Taiteiden yössä me (Vaasan Vasamattaret) vedettiin flash mob-esitys juhlistamaan kauden alkamista ja samalla tavalla me sitten lopetettiin tämä jumppakausi.


Taiteiden yön esitystä voi ihastella videolta. :) 


Juontaja ja vasamattaret teatterin lavalla.

Illalla oli kyllä väsy ja tänä aamuna oli kyllä todella vaikeaa saada simmut auki. Ulkona oli onneks niin ihana ilma, että oli ihan pakko lähteä lenkille.


Rakastan Vaasassa sitä, että se on meren rannalla. Meren tuoksua mä kaipasin paljon, kun asuin muualla. Asutaan murun kanssa about 5 minuutin päästä tuosta lenkkireitistä ja tänään mä jäin fiilistelemään aaltoilevaa merta vähäksi aikaa. Kyllä se kesä sieltä kohta tulee!!!

Tänään lähti Superdieetin viimeinen viikko käyntiin. VIHDOINKIN! Ei muuten, mut mä kaipaan niin kovasti värikkäitä kasviksia, juureksia ja hedelmiä. Paino on muuten lähtenyt tosi nopealla tahdilla viimeisen parin viikon aikana -tänään se oli jo alle 82. Jospa se perjantaihin mennessä olis jos alle 81? Ihan en kyllä pääse siihen alkuperäiseen tavoitteeseen, eli tiputtaa 6 kiloa kuudessa viikossa, mutta ei se kyllä loppuviimein haittaa. Täytyy kyllä heti tunnustaa, että SD loppuu kyllä mun osalta viikonloppuun. Meillä on murun kanssa juhlapäivä lauantaina ja sunnuntaina sitten äitienpäivä-hässäkkää, mut ajattelin kyllä vielä ens viikon alusta vetää pari päivää SD-ohjeilla. Ensi viikon torstaina matka jatkuu kohti Tallinnaa ja Miss XL 2013 finaaliin. :) Muutenhan aion jatkaa samalla tyylillä kuin tammikuusta: kirjaan syömiset Kiloklubiin ja pyrin syömään monipuolisesti, mutta kuitenkin kaloreita silmälläpitäen. Lauantai-aamuna siis viimeinen punnitus. Pidetään peukkuja, että lukemat näyttää hyvältä!


1 kommentti: