maanantai 10. kesäkuuta 2013

Uusi duuni! (Jasmin)
Mulla on uusi duuni! Mä en halunnu kirjoittaa sitä tänne, ennen kuin mun nimi oli virallisesti sopparissa. Now it's official!
Elikkäs aloitin viime viikolla laivalla duunit. Mitä se tarkoittaa käytönnössä? No ensinnäkin mä olen aina viikon duunissa ja sit viikon vapailla. Senpä takia mä en oo päivittäny viikkoon. Töissä ollaan 70h/vko, että hirveästi en ehdi netissä roikkumaan... Yritän kyllä tästä lähin, että voisin ainaskin pari kertaa työviikonkin aikana päivittämään blogia, ettei tulis niin pitkiä välejä.

Elikkäs mä kyllästyin olemaan sairaslomalla ja lähdin etsimään uusia haasteita, jossa mun ei tarvis turvautua mun käteen ja pelätä, että toimiiko se vai ei. Laivalta löytyi duuni, missä mun ei hirveästi tarvitse nostella sillä kädellä ja saan esiintyä ja kehitellä uutta. TYKKÄÄN! Onhan se rankkaa olla viikko putkeen duunissa ja varsinkin, että oon erossa murusta.. :/ Mutta, täähän on vaan tottumuskysymys. Käsi jakseli erittäin mainioisti, mistä olin erittäin tyytyväinen.

Mitä tää tarkoittaa mun elämäntaparempan kannalta? No, ensinnäkään en käy viikkoon puntarilla. (En oo vielä uskaltanut tänään käydä... Apua! Huomenna aamulla sitten.) Meillä on kyllä laivalla kuntosali, mutta ainakaan ekalla viikolla mä en sinne ehtinyt... Ehkä sitten, kun pääsee ruutineihin kiinni. Mutta jokaisena päivänä tuli juostua kyllä hiki hatussa, että toivottavasti olen kuluttanut sen, mitä on tullut syötyä. Oon yrittänyt pitää kuitenkin säännöllisistä ruoka-ajoista kiinni. Henkilökunnan ruokalassa pystyy tekemään hyviä valintoja ja oon yrittänyt parhaani mukaan syödä hyvin. Välillä on tullut lipsuttua, myönnän. ;) Huomennahan sen sitten näkee. Pari ekaa päivää turvotti kyllä niin kovaa. Toivottavasti se helpottaa huomiseen mennessä, sillä keskiviikkona matkustetaan murun kanssa Belgiaan. Tämä on sitten ensimmäinen loma, mihin otan salivaatteet mukaan! Meidän hotellissa on kuntosali ja uima-altaat ym. ja mä olen vakaasti päättänyt, että ainakin pari kertaa mut löytää sieltä rehkimästä! Yritän myös lomalta päivitellä tänne kuulumisia. :)

Täytyy kyllä sanoa, että mulla on huippufiilis!!! Asioilla on tapana järjestyä! <3


2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle työpaikalle! Se kuullostaa juuri sinun paikaltasi joten toivon että tulet viihtymään =) Meillä olis tarkoitus jossain vaiheessa tehdä ylitys, toivottavasti olisit silloin töissä =) Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavaa!! Oon happy sun puolesta!! Ihanaa reissua ja terkkuja!

    VastaaPoista