maanantai 3. kesäkuuta 2013

Painostava ilma! (Jasmin)


Onks teillä kans vähän sama fiilis ollut lately? Nappasin ton päivän Iltalehdestä. En missään nimessä valita siitä, että on lämmintä ja aurinko paistaa -päinvastoin! Mut auringolla on juuri tuollainen vaikutus muhun. Ulkoilmamyrkytys? :D Oon nyt viimesen viikon aikana nukkunut varmaan joka päivä päikkärit. No siinä tyhmässä unirytmissä on varmaan jotain asian kanssa tekemistä, mutta niin on myös tuolla ulkoilmalla. Tuntuu, että veto on ihan pois. Ärsyttää, kun en ole saanut itseäni ylös aamulenkille. Tänäänkin kuvittelin pienessä mielessäni meneväni bodybalanceen ja sen jälkeen spinninkiin. Unimasa vei totaalisesti voiton. Simahdin sohvalle ja heräsin sieltä pari tuntia myöhemmin, kun jumpat oli jo kovasti mennyt. Ärsyttää! 

In other news... Mulla tulee nyt taukoa tähän blogin pitämiseen vähäksi aikaa, noin viikoksi. Mä joudun nyt olemaan vähän salaperäinen, kun kaikki ei ole vielä virallista... Kaikki selviää sit aikanaan kuitenkin! :) Että älkää lukijat lähtekö yhtään mihinkään, pliis! Katja päivittelee kyllä! Ajattelin kuitenkin antaa tälläisen ennakkovaroituksen, ettette mieti, miksi mä en päivittele enää. I'm still here ja projekti jatkuu!

3 kommenttia:

 1. Ei ole kukaan päivitellyt pitkään aikaan, ei Katjakaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta :-) mä en ole oikein kerinny, ja sen lisäks liikunta ollut minimissä ja ruokailut aika peestä! Yritän tänään ehtiä postausta väsää ;-)

   Poista
  2. Sori sori sori! Mutta täällä ollaan taas ja mulla on siihen hyvä selityskin! :) Kiva, että on lukijoita, jotka on kaivannut meidän postauksia. <3

   Poista