sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Lomat on lusittu! (Jasmin)

Huh, kotona ollaan. Vihdoinkin.

Työviikon jälkeen matkustettiin Belgiaan viikoksi murun kanssa. Loman jälkeen käytiin nukkumassa kotona ja sitten auto suunnistikin jo mökkiä kohden ja tänään sitten kotona ja huomenna takaisin töihin. Oon tainnut olla kesäkuussa kokonaiset kuusi päivää kotona. Senpä takia tännekään en ole ehtinyt käydä päivittämässä. :/ Vähän on kieltämättä huono omatunto siitä. Oon yrittänyt kuitenkin päivitellä kuulumisia silloin tällöin meidän blogin Facebook-sivuille ja sieltä voi myös käydä tsekkaas aina, kun tulee tänne päivityksiä -jos siis ootte Facebookissa, arvon lukijat. :)

No jaa, loman ruokailut sitten? I rather not talk about it. Söin huonosti ja tiedostin sen itsekin. Mutta jotenkin sen aina unohti, kun tuli syötyä TAAS yksi 
koffiekoken, eli belgialainen leivos. Ensimmäisen työviikon aikana mun paino oli tippunut -400g, mikä oli mun mielestä ihan hyvä saavutus. Pääsin jo lukemiin 80,4kg, eli niiiiiiiin lähellä jo sitä maagista seiskalla alkavaa lukua. Loman aikana kuitenkin otettiin takapakkia ja oikein kunnolla. Siis ihan oikeesti... Oon tän monta kertaa aikasemminkin sanonut, mutta mun huonolla aineenvaihdunnalla ja turpoamisella ei oo kyllä mitään rajaa. Multa meinas päästä itku, kun loman jälkeisenä aamuna paino näytti 5 kiloa enemmän!! WHAT THE..?? Kyllä mä tiedän, että siinä on pari kiloa kertyneitä nesteitä, mutta silti!! Siihen päälle taas mökillä oleskelut ja autossa istumiset. Oikein pelottaa mennä huomenna vaa'alle. Katjakin on aikoja sitten mennyt painossa ohi alaspäin. :D Oon vähän kateellinen, mutta eipä voi ketään muuta syyttää kuin itseäni. Onneks pääsee huomenna töihin niin ei tarvi miettiä ruokaa, kun joku muu tekee sen mun puolesta ja mun täytyy vaan tulla paikalle ja tehdä ne oikeat valinnat.

Mutta ei se lomailu nyt ihan 24/7 laiskottelua ollut! Kävin kahtena aamuna juoksemassa kuntosalilla ja yhtenä aamuna kävin uimassa. Mökillä mä hyppelin trampalla. :)

Peukku pystyyn treenaamiselle.

Apina.

Kaikesta puputtamisesta huolimatta mulla on rentounut olo ja nyt jaksan taas raataa rahan eteen yhden viikon. Huomenna siis takaisin töihin. Yritän päivitellä kuitenkin ainakin pari kertaa viikon aikana tänne, ettei tulisi näin pitkiä välejä. Seuraavan työviikon jälkeen onkin kulunut sitten melkein kuukausi siitä, kun viimeksi olin salilla. Oikein odotan sitä, että pääsen taas Ainon spinninkiin -läski liikkeelle, prkl! :)

Mites teidän juhannus meni? Mä olin kyllä kiltisti mökillä. Join kokonaisen yhden lasillisen valkoviiniä, että alkomaholin piikkiin lisäkiloja ei voi pistää.

4 kommenttia:

 1. Täälä kans takapakkia..Argh! On NIIN läski olo että huhhuh! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on 3 lisäkiloa tullut takaisin. Mä niiiiin juoksen töissä kahta kauheammin, juon paljon vettä, enkä syö pullaa joka päivä. NIIN.

   Poista
  2. Eli siis -ei sen viiden kilon päälle -vaan kaks kiloa on lähtenyt nesteiden mukana viemäristä alas. Näin niin kuin selvennyksenä. ;) Mutta joo - tsemppiä myös sulle!! <3

   Poista
  3. Mä en uskalla edes käydä puntarilla nyt just. On NIIN typerää kun ei voi syödä pullaa joka päivä.

   Poista