tiistai 11. kesäkuuta 2013

Katja kuittaa (Katja)


Tältä, eli hikiseltä, mä en ole näyttänyt yli viikkoon. Liikunnat ollu minimissä ja ruokailut retuperällä. 
Liikunta ei nyt kertakaikkiaan ole maistunut, jouduin tietyistä terveyssyistä ottamaan paljon särkylääkkeitä jokapäivä, ja fiilis ei ole ollut mitä mainioin. Siitä huolimatta mä olen yrittänyt syödä hyvää perusruokaa, mutta mun synttärit + Mion helsingissä olo + Mion synttärit on nyt kaikki vietetty viimeisen kahden viikon sisään, ja siksi herkuttelua ollut enemmän kuin normaalisti.
Kaikesta huolimatta mä olen pystynyt pitämään kalorilaskennalla hieman syömisiä silmällä ja tästä kaiken opettelusta on ehdottomasti ollut hyötyä huononakin viikkona. 
Paino edelleen laskenut ja se on viimeisen viikon ollut 81kg.


Kaikesta kiireestä johtuen blogikin on jäänyt vähän paitsioon, ja tietenkinmotivaatio näkyy kirjoituksessakin.Heti kun saan itseni taas kondikseen niin toivon että lähden samalla draivilla taas eteenpäin niinkuin ennen. Siihen asti mä pidän huolta, ettei tule syötyä liikaa ja pidän silmällä herkkujen määrää!

ps. Sain synttäri lahjaksi tämän:


Joka on osottautunut super hyväksi. Kyseessä siis mineraalikivi, joka toimii deodorantin korvikkeena. Paljon hikoilevana tämä on toiminut tosi hyvin, ja ennen kaikkea, vältyn käyttämästä myrkkyjä. 

11 kommenttia:

 1. Hyvä Katja, sähän meet mun ohi pian!!! Mulla oli aamupaino 80,4. Se seiskalla alkava paino on NIIIIIN lähellä. We can do it!!!

  VastaaPoista
 2. Täällä aletaan jo seiskalla, ja vaa´an patterit on vissiin lopussa kun on niin vauhdilla menty 76 kiloon, lähtö 90,1 argh!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans miettiny et mun vaa'assa on varmaan jotain mätää, et siinä on patterit loppu ja siks se näyttää pienempää lukua kun todellisuus! :D

   Hieno saavutus! Missä ajassa oot pudottanut tuon? Onko ollut vaikeaa?

   Poista
  2. 12.2. aloitin superdieetin, nyt mulla on ollut kuukauden verran energetix - magneettikoruja, en tiedä vauhdittaako ne aineenvaihduntaa kun tällä viikolla tuntuu paino tippuvan vaikka on flunssa eikä voi edes liikkua. Hei tosi noloa jos vaa´asta onkin patterit vähissä;D

   Poista
  3. Mitä noi energetix magneettikorut on?

   Onneks mä käyn aina välillä muillakin vaa'oilla kun kotona, joten siihen vois sitten luottaa :-)

   Poista
  4. googlaa, joku myy niitä huuto.netissäkin. Niitten pitäis vaikuttaa myönteisesti aineenvaihduntaan, buranaa on tarvinnut syödä paljon vähemmän näiden korujen hankinnan jälkeen - kärsin päänsärystä.

   Eka se superdieetti vaati totuttelua, vihreät kasvikset oli ärsyttävä juttu. Mutta nyt olen syönyt monennäköisiä kasviksia ja paino on silti tippunut. Muuten unohdin citarissa etsiä niitä pattereita,D

   Poista
 3. Millainen ruokavalio sulla on ja imetätkö? Itse imetän ja haluaisin pudottaa painoa mutta en halua että imetys kärsii siitä. Olisiko hyviä neuvoja? :))

  VastaaPoista
 4. Hei! Mun ruokavalio on Normaali, voiko noin sanoa? Syön siis tosi tavallista ruokaa, noin 4-6 kertaa päivässä. Paljon kasviksia ja hedelmiä. Kuituja tosi paljon myös. Välttelen valkoisia viljoja (vaaleta leipää, riisiä ja pastaa (poikkeuksena proteiinipasta ja tumma riisi))

  Täysimetän, joten mikään kitudietti ei mun kohdalle sopisi. Muutenkin mä tykkään syödä - ja paljon, joten ruuan määrä on ollut mulle aika tärkeä tän projektin onnistumisen kannalta. Syön siis aika isoja annoksia, mutta sisältö on järkevä: eli salaattia/kasviksia ja sitten hyvä proteiini ja hiilari. En karppaa.

  Mä vältän eineksiä, ja teen oikeestaan kaiken (paitsi kesämakkaran) itse. Tykkään käyttää aika reilusti suolaa, joten sen 'reilu' käyttö edellyttää juuri sen, ettei sitä piilosuolaa tule valmisruuista. Suolana käytän karkeeta merisuolaa (myllyn kautta tietty)

  Vettä tulee juotua n 3litraa päivässä. Siihen on nyt tottunut, ja muistan pitää pulloa mukana kaikkialla.

  Ruokavalion lisänä otan päivittäin kalciumia, jotta paino lähtisi rasvasta - ei luusta ja lihaksista. Myös imetyksen kannalta tuo kalcium on tosi tärkeä. Suosittelen.

  Imetys on onnistunut paremmin kuin hyvin, ja tuo 'pieni' tyttö on 2,5kk vanha ja painaa sellaset 7kg :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuva Maista!!!!! <3

  bibi

  VastaaPoista