maanantai 24. kesäkuuta 2013

Update (Katja)


Jasmin motivoi mut kans kirjottamaan, joten täältä pesee! 
Selitys mun hiljaisuudelle johtuu vain ja ainoastaan siitä, ettei täältä suunnalta ole oikein mitään suuria laihdutus juttuja tapahtunut. Liikkuminen on edelleen aika minimissä, vain kävelyä tällä hetkellä ja ruokavalio on ollut ainakin jollakin tasolla retuperällä edelleen. Paha kierre, joka siis johtuu tuosta liikkumattomuudesta. Me kuitenkin Jennan kanssa (siskoni) sovittiin että maanantaina alkaa taas tiukka linja ja nyt aijon taas vähän kiristää tätä tahtia, ruokien suheen. Paino on nyt 79,9 josta tietty olen ylpeä, mutta tarkoitushan olisi päästä sinne 74kg, joten matkaa vielä on! 
Vaikka siis ruokavalio on ollut huono, niin paino edelleen tippunut, mikä taas kertoo sen että jotain mä olen sisäistänyt  tän projektin myötä.


7 kommenttia:

 1. tänään seppälän kassalla en meinannu tunnistaa sua takaapäin ku oot niin hoikistunu. Unohdin vaan sanoa sen ääneen ku joku kakara alko kiljuu tjms...:)

  bibijen

  VastaaPoista
 2. Näytät niiiin kauniilta tossa mekossa! <3 Lenkille ens viikolla?

  VastaaPoista
 3. Tosi iso muutos, onneksi olkoon, 6 kg ei ole paljon;D Mutta varo sitten kun et enää imetä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) eihän se paljon ole kun miettii paljon on jo tippunu. Tosin viimeset kg on yleensä ne vaikeimmat pudottaa.
   En usko että imetys vaikuttaa niin paljon mun pudotukseen, ei siitä siis haittaa ole mutta kun ei Mionkaan kanssa ollut mitään vaikutusta :-)

   Poista
 4. No mä laihduin älyttömästi 18 kg kun imetin ja sit alkoi paino nousta kun imetys loppui, lihoin uuteen enkkaan +90 argh, mutta nyt -15,3 kg SD:llä....

  VastaaPoista