sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

-25kg

 
 2010. Paino 104kg

Eli en ehtiny tänne kirjotella sillon fiiliksiä tästä milestonesta! Täyteen tuli siis 25 pudotettua kiloa, ja fiilis on mitä mainioin. Ihan tässä viime aikoina tullut sellanen tunne itellekkin että kroppa on muuttunut. Vatsa pienentynyt reippaasti synnytyksestä ja alkaa tulemaan vähän muotoa (muuta muotoa siis kuin pyöreä) keskivartaloon.

 97kg helmikuu 2013.

Vaatteet joita ostelin innoissani tuolloin äitienpäivän jälkeen, rupeaa olemaan hieman isoja jo, siis housut. Sillon ostin kokoa 44.

 84kg. 13.05.2013.

Toki siis aijon ehdottomasti näitä vielä käyttää (koko 44), mutta jos nyt ostaisin nämä housut ja paidat, ostaisin ne pienempänä kokona. 

Olen käynyt shoppailemassa nyt alessa ja ostanut koon 42 housuja ja S-M paitoja. Ihan käsittämätöntä! Viimeeksi ollut tätä kokoa joskus ylä-asteella. Lauantaina olin kiertämässä kirppareita, ja oon niin tottunut siihen tunteeseen etten sieltä löydä mitään kun kaikki on liian pientä, ja nyt tuntui että kaikki vaatteet jotka kiinnostaa niin sopii hyvinkin mun päälle. Oih mä oon niin onnellinen!

Kirjoitinkin toiseen blogiin vähän mietteitä et mitä tekisin tukalleni (Klick Klick) nyt tämän uuden lookin insipiroimana :) 
Jotain olisi kiva tehdä, jotain freeshiä ja uutta. Käytännöllistä ja helppoa. Aikaa laittautumiseen ei ole paljon. Ideoita otetaan siis vastaan! Haluan palkita itseäni tällä. Mitään en ole noista itselleni asettamista porkkanoista vielä lunastanut :/ Joten jos mä tän yhden asian itselleni soisin. 

Nyt. 78,9kg

9 kommenttia:

 1. Very well done !!oon ylpeä susta ! Seuraavaks voit keskittyy mun ruokaremppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me sun ruokavaliolle tehdään??? Im in!

   Poista
  2. Opeta mulle hyviä salaattej !! Teen ainayhtä ja samaa, melkein...

   Poista
 2. Wow....super inspiring. You rock girl!

  VastaaPoista
 3. Vau! Hienoo. Näytät tosi hyvältä! Sulle sopis semmone hiustyyli et takaa lyhyt ja edestä vähä pitempi, helppo laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tiäkkö se on just se malli mikä mulla ollu nyt viimeset 4v! Eli ilmeisesti se sopii mulle sit :-)

   Yritän viel keksiä jotain muuta

   Poista
 4. Tosi hieno saavutus! :)
  Olisi kiva kuulla miten sulla iho on pysyny mukana laihdutuksessa, siis kun kirjoitat että olet ollut koko nuoren elämäsi ylipainoinen. Tarkotan siis että onko iho/nahka palautunut ihan hyvin, vai onko jäänyt "roikkumaan", lähinnä just vatsa, jalat, kädet osiolla. Rinnoista ei varmaan pysty enempää sanomaan jos imetät vielä :) Ja myös että mitä olet tehnyt asian "hyväksi"... Itsellä myös melkoisesti ylipainoa ja mietityttää nyt laihduttaessa miten pitkälle tuo iho oikein palautuu, vaikka tietenkin riippuu varmasti myös perintötekijöistä ja ihostakin paljolti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voisin tehdä tästä ehkä ihan oman postauksen, mutta eipä tässä hirveesti ole kerrottavaa.

   Mullahan tuli jo Mion raskaudesta kamalat arvet mahaan ja toka raskaus ei ainakaan auttanut asiaa. Nyt vaikka maha onkin pienentynyt, niin en kyllä huomaa että arvissa ois tapahtunut mitään muutosta. Toisaalta synnytyksestäkin on niin vähän aikaa...
   Muuten iho on pystynyt mukana kyllä laihdutuksesta. Mikään ei siis roiku ja niin edelleen :)
   Rasvoja mä en ole käyttäny. Yritän välttää kaikkea iholle laitettavaia kemikaaleja.

   Poista