maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikonloppu (Jasmin)


Moi!

Siellä mä odottelen lenkin jälkeen, että muru heittäis mulle avaimet. Ei ollu shortseissa eikä paidassa mitään taskua, mihin olisi saanut kännykän/avaimet laitettua. Pitäis varmaan hankkia joku hihatsydeemi, että saisi iPhonen iskettyä siihen kiinni niin sais kuunnella musiikkia lenkillä - ettei tarvis kädessä sitä pitää. Nyt mä piilotin sen mun hihaan, kun oli pitkähihainen paita. Kyllä hätä keinot keksii.

No jaa, asiaan siis. Lauantai alkoi mahtavasti spinningillä. Mulla oli kaveri Helsingistä käymässä ja suunnattiin yhdessä salille. Spinun jälkeen jäätiin vielä salille treenaan yläkroppaa ja ensimmäistä kertaa yli vuoteen mäkin pystyin tekemään jotain, eikä olkapää huutanut hoosiannaa. JIPII! Tosin mä tein pienimmällä mahdollisella painolla. Jostain se on aloitettava, eiks niin? :) Treenin jälkeen suuntasimme infrapunasaunaan ja lopuksi istuttiin vielä hieromatuolissa. Noin vaan oltiin oltu neljä tuntia salilla. Aivan huippua! Salin jälkeen suunnattiin meille ja valmistimme ravitsevan lounaan. Ruuan jälkeen lähettiin vielä kaupungille ihmettelemään maailman menoa. Ihana lauantai ihanassa seurassa! Kaiken kruunasi leffailta murun kanssa. Käytiin kattomassa Man of Steel (ihan ok, ei niin hyvä kuin uudet Batmanit, mutta sikapaljon parempi kuin Superman Returns vuodelta 2006).

Sunnuntaina nukuttiin murun kanssa pitkään ja kävin vielä uudestaan mummolassa, pyörällä tietenkin. Illalla kävin vielä pitkällä kävelylenkillä toisen ystävän kanssa. <3 

Mutta jos nyt pitää kriittisesti katsoa mennyttä viikkoa niin ihan liian vähän siihen sisältyi liikuntaa. Tuntui, että se unen tarve meni liikunnan ohi. Perjantainakin mä nukahdin sohvalle keskellä päivää ja heräsin siitä kolmen tunnin jälkeen. Lauantaina ja sunnuntaina oli onneksi koko ajan tekemistä ja joku seurana, ettei sitä kerinnyt istahtaa alas ja nukahtaa. Joku lukija tossa edellisessä postauksessa jo kyseli, että johtuukohan väsymys ehkäisyn puutteesta. Niin siis että olenko raskaana? Kyllä ehkäisy on ollut kunnossa ja kaikki tullut ajallaan, että siitä se nyt ei ainakaan johdu. :) Nyt on vitamiinit ym. pakattu mukaan työviikkoa varten, että saas nähä mikä fiilis on ens vapailla. 

Nyt mä menen pakkaamaan ja sitten suuntaan kohti laivaa ja uutta työviikkoa! See you! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti